Napisano 21 Styczeń 200619 l siema...dawno aut nie rysowalem i juz mozna powiedziec ze wyszlem z wprawy:)...wiec wrzucam tutaj swoje marne wypociny...w sumie to wszytko na szybko bo to tylko poszukiwanie formy...no i jeszcze do tego sesja goni...:(..tu bede wrzucal wszytkie swoje jakies pojedyncze szkice aut zeby nie zagracac foruma:D
Napisano 22 Styczeń 200619 l Własnie za takie pracki cię lubie. Jak zwykle samochodziki miażdzą. disigne pierwszego świetny. Ten 3 też fajny (szczególnie bok...bo tył to troszke zabardzo cię poniosło). Pozdrawiam.
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor hehe no dla mnie szczerze to ani design ani wykonanie nie miazdzzy...musze sie wziasc za rysowanie bardziej ...bo ostatnio idzie mi gorzej niz kiedys...no a te pracki to w sumie maja wiele niedociagniec...:)..zreszta wkoncu to szybkie szkice wiec moga:D
Napisano 22 Styczeń 200619 l Jak to są marne wypociny to mi powinni ustawą zakazać rysować :D Super pracka :)
Napisano 22 Styczeń 200619 l jak dla mnie we wszystkich tych rysunkach najleprze są postacie w drógim bolidzie:D:D. Pracki mimo że na szybko i że "wyszedłeś z wprawy" cieszą oko:)
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor heheh:D...ja ci dam kierowcow dorysowywac!:p....taki szkicyk kolejny do kolekcji:)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Naprawdę dobre projekty. Podoba mi się łatwość z jaką oddajesz detale stylistyczne. Brawo.
Napisano 25 Styczeń 200619 l Zrób coś naprawdę brzydkiego, bo te słodzenie, to już troche nudne się robi. :) Świetne kształty.
Napisano 25 Styczeń 200619 l na drugim widać, że masz problemy z owalami(koła) ;]. za to ostatni szkic jest po prostu piękny :P.
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor hehe dzieki panowie:p...no co do tych brzydkich to poki co sa wszystkie brzydkie wiec nie wiem o co chodzi:D...a co do owalow na 2...to wogole pierwsze 3 szkice sa masakrycznnie zje*....wiec szkoda mowic ...za to do 4 sie przylozylem troche:p
Napisano 25 Styczeń 200619 l Ach ta skromność, żebym ja tak potrafił. ;) EDIT: Dobre prace usuwać, świętokractwo... :)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor bo niewarte byly ogladania:)...ale juz szykuje serie nowych....moze jeszcze dzis cos sie uda dorzucic:)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Za usunięcie tych szkiców powinieneś dostać kopa z półobrotu xD ODDAWAJ JE!!! :D
Napisano 25 Styczeń 200619 l Ładnie ładnie - coraz lepiej ci ida te samochody. Moze sprobuj troche inne ustawienia horyzontu - nie tylko na wysokosci samochodu ale moze cos wyzej - a'la izometria. No i czekam na kolorki - na tablecie to zrobione na czysto by zajebiscie wygladalo.
Napisano 26 Styczeń 200619 l No jak zwykle full wypas...to swiatełko to nie zachwyca ale samochodziki są fajne. Żeczywiście kompozycja staje sie nieco nudnna...ale przekręcony horyzont fajnie wygląda...osobiście myśle że samochody z wysokiego horyzontu nie wygladają najlepiej wiec nie bede sie czepiał...podoba mi sie jeszcze to stylowe zakończenie przy podwoziu:] Pzdr
Napisano 26 Styczeń 200619 l pomysłw wlotem powietrza przytylnym świetle, bardzo dobry, nie widizałem nic takiego nigdy wcześniej, i o to ci pewnie chodziło bo "poco robić coś co jużjest wymeślone" ;)
Napisano 27 Styczeń 200619 l Autor troche nie wyszly ale co tam kolejne testy perspektywy:)...co do tego widzenia od gory np...to porobie kilka szkicow...ale z czasem..ten dzial jest zalozony wlasnie dla tykich szybkich szkicow...:)...no i jeszcze do tego co golum napisales-auto z kazdej strony wyglada pieknie:D:D...hehe...oczywiscie zdarzaja sie wyjatki:p ps.wiem ze do tej ciezarowki raczej ciezko wejsc...ale ponioslo mnie:p
Napisano 27 Styczeń 200619 l Matko... Boska... Niesamowite, aż się prosi abyś zakupił gline i zrobił jakiś swój pojazd w trzech wymiarach. Piękne...
Napisano 28 Styczeń 200619 l hehe renaulcik zakręcony jak ruski termos:p ale ciekawy jest... tak, zdecydowanie jest ciekawy:) co do pierwszego to to co już ci mówiłem taki sam kontór ze wszystkich stron zmniejsza 3d rysunku
Napisano 28 Styczeń 200619 l Zajefajne!! :) Zdrobilbys jakas fure w 4rech rzutach to bym wymodelowal w Maxie :) ...
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor hehe...no fajnie by bylo..ale z reguly wiem ze zeby zrobic dobrze swoj koncpet w 3d trzeba go najpierw dobrze rozrysowac zeby wiedziec jak ma isc kazda plaszczyzna...oraz zrobic potem printy...a to sa tylko poki co wstepne szkice:p...w wielu miejscach niedopracowane:p..wiec raczej narazie nie da rady...ale niedlugo zamierzam zrobic jakis swoj koncepcik w 3d:d..jesli tylko doucze sie troche tego rhino a jak nie to w maxie...tak czy siak...najpierw bede go musial porzadnie rozrysowac i zrobic porzadne printy,..bo na szybko to nigdy fajnie nie wyjdzie:)
Napisano 29 Styczeń 200619 l a ja chciałem powiedzieć że to już było ja właśnie robię ze szkiców miwt'a :) (jak i RA)
Napisano 2 Luty 200619 l świetne szkice... ale jak moge coś dodac to ten tirek wydaje mi sie troszke za szeroki... :) - no zart
Napisano 6 Luty 200619 l miwt wrrrr no kiedy wstawisz tego nowego concepcika co mi pokazywaleś - jest najlepszy!!! ;)
Napisano 9 Luty 200619 l hehe milusi kotek Tomek, bardzo łądne, na początku myślałem że to nie twoje:x, ale się przyjrzałęm i znalazłem twoją krechę:D:D
Napisano 17 Luty 200619 l Nie gadaj ze wolisz perspektywe... :O Renault kozacki! Az sobie takiego kupie :P vW do mnie nie przemawia-taki średniak :) Ale kreska jak zwykle świetna...
Napisano 17 Luty 200619 l Autor MaGuu-thx...no jasne ze wole perspektywe tam zawsze mozna zrobic wszytko rowno a w bocznych wystarczy ze jedno kol jest o 2mm nizej i nie ma dynamizmu lin i juz jest do bani:)...tez wole reno w sumie jestem z niego nawet zadowolony bo to wkoncu jakis proejkt ciekawy pomyslowo a nie co do tej pory nudy same:) Ra-dzieki...ale co do vw sie nie zgodze:D Avenger-no kwestia gustu swiat sie rozwija i wedlug mnie to jest wlasnie przyszlosc motoryzacji...bo ile mozna tworzyc kopi ksztaltow np a4:) Pablonardo-no jak sam napisalem nie znosze jej:)
Napisano 17 Luty 200619 l Hym, powiem że bardzo fajnie. Reanult super. Z VW w tym z przodu chyba ci lewe koło zabardzo uciekło. Jakoś mi krzywi bryłe auta:) Ale tak to świetnie:)
Napisano 1 Marzec 200619 l no ze ja się z myszą obijam to wiem ale gdzie Ciebie wcieło? zapodaj cos fajnego znów:D
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor dobra czas na dorzucenie tego nad czym ostatnio pracowalem...byl to konkurs dremel gdzie trzeba bylo zaprojektowac auto dla modelarza posiadajcego takie male zdalnie sterowane modele...auto mialo byc funckjonalne i jego glownym celem bylo oczywiscie doworzenie tych modeli na wyscigi:)...soryy za poprzestawione literki w jednej z plansz...ale corel mi cos zle eksportuje pliki a prace robilem u kumpla i nie zauwazylem bledow i juz nie moge poprawic teraz bo cos eksport cie pier***za przeproszeniem:)