miwt Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 siema...dawno aut nie rysowalem i juz mozna powiedziec ze wyszlem z wprawy:)...wiec wrzucam tutaj swoje marne wypociny...w sumie to wszytko na szybko bo to tylko poszukiwanie formy...no i jeszcze do tego sesja goni...:(..tu bede wrzucal wszytkie swoje jakies pojedyncze szkice aut zeby nie zagracac foruma:D
Eden-3d Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 masz łep do tego zajebiscie ci to wychodzi...
chveti Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 szkice jak zwykle - klasa , auta chyba drobinkę za płaskie.
golum Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Własnie za takie pracki cię lubie. Jak zwykle samochodziki miażdzą. disigne pierwszego świetny. Ten 3 też fajny (szczególnie bok...bo tył to troszke zabardzo cię poniosło). Pozdrawiam.
miwt Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 hehe no dla mnie szczerze to ani design ani wykonanie nie miazdzzy...musze sie wziasc za rysowanie bardziej ...bo ostatnio idzie mi gorzej niz kiedys...no a te pracki to w sumie maja wiele niedociagniec...:)..zreszta wkoncu to szybkie szkice wiec moga:D
YessMasster Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Jak to są marne wypociny to mi powinni ustawą zakazać rysować :D Super pracka :)
Pablonardo Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 jak dla mnie we wszystkich tych rysunkach najleprze są postacie w drógim bolidzie:D:D. Pracki mimo że na szybko i że "wyszedłeś z wprawy" cieszą oko:)
miwt Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 heheh:D...ja ci dam kierowcow dorysowywac!:p....taki szkicyk kolejny do kolekcji:)
Remedy Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Naprawdę dobre projekty. Podoba mi się łatwość z jaką oddajesz detale stylistyczne. Brawo.
RA Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Zrób coś naprawdę brzydkiego, bo te słodzenie, to już troche nudne się robi. :) Świetne kształty.
mentaller Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 na drugim widać, że masz problemy z owalami(koła) ;]. za to ostatni szkic jest po prostu piękny :P.
miwt Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Napisano 25 Styczeń 2006 hehe dzieki panowie:p...no co do tych brzydkich to poki co sa wszystkie brzydkie wiec nie wiem o co chodzi:D...a co do owalow na 2...to wogole pierwsze 3 szkice sa masakrycznnie zje*....wiec szkoda mowic ...za to do 4 sie przylozylem troche:p
RA Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Ach ta skromność, żebym ja tak potrafił. ;) EDIT: Dobre prace usuwać, świętokractwo... :)
mentaller Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 dlaczego usunąłeś niektóre ze szkiców ? ;]
miwt Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Napisano 25 Styczeń 2006 bo niewarte byly ogladania:)...ale juz szykuje serie nowych....moze jeszcze dzis cos sie uda dorzucic:)
Remedy Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Za usunięcie tych szkiców powinieneś dostać kopa z półobrotu xD ODDAWAJ JE!!! :D
thirdeye Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Ładnie ładnie - coraz lepiej ci ida te samochody. Moze sprobuj troche inne ustawienia horyzontu - nie tylko na wysokosci samochodu ale moze cos wyzej - a'la izometria. No i czekam na kolorki - na tablecie to zrobione na czysto by zajebiscie wygladalo.
golum Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 No jak zwykle full wypas...to swiatełko to nie zachwyca ale samochodziki są fajne. Żeczywiście kompozycja staje sie nieco nudnna...ale przekręcony horyzont fajnie wygląda...osobiście myśle że samochody z wysokiego horyzontu nie wygladają najlepiej wiec nie bede sie czepiał...podoba mi sie jeszcze to stylowe zakończenie przy podwoziu:] Pzdr
Pablonardo Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 pomysłw wlotem powietrza przytylnym świetle, bardzo dobry, nie widizałem nic takiego nigdy wcześniej, i o to ci pewnie chodziło bo "poco robić coś co jużjest wymeślone" ;)
miwt Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 troche nie wyszly ale co tam kolejne testy perspektywy:)...co do tego widzenia od gory np...to porobie kilka szkicow...ale z czasem..ten dzial jest zalozony wlasnie dla tykich szybkich szkicow...:)...no i jeszcze do tego co golum napisales-auto z kazdej strony wyglada pieknie:D:D...hehe...oczywiscie zdarzaja sie wyjatki:p ps.wiem ze do tej ciezarowki raczej ciezko wejsc...ale ponioslo mnie:p
RA Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Matko... Boska... Niesamowite, aż się prosi abyś zakupił gline i zrobił jakiś swój pojazd w trzech wymiarach. Piękne...
Pablonardo Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 hehe renaulcik zakręcony jak ruski termos:p ale ciekawy jest... tak, zdecydowanie jest ciekawy:) co do pierwszego to to co już ci mówiłem taki sam kontór ze wszystkich stron zmniejsza 3d rysunku
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Zajefajne!! :) Zdrobilbys jakas fure w 4rech rzutach to bym wymodelowal w Maxie :) ...
chudy Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 ja sie dołączam do prośby Wiktora. może wtedy jakaś bitewka?? :D
miwt Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Napisano 29 Styczeń 2006 hehe...no fajnie by bylo..ale z reguly wiem ze zeby zrobic dobrze swoj koncpet w 3d trzeba go najpierw dobrze rozrysowac zeby wiedziec jak ma isc kazda plaszczyzna...oraz zrobic potem printy...a to sa tylko poki co wstepne szkice:p...w wielu miejscach niedopracowane:p..wiec raczej narazie nie da rady...ale niedlugo zamierzam zrobic jakis swoj koncepcik w 3d:d..jesli tylko doucze sie troche tego rhino a jak nie to w maxie...tak czy siak...najpierw bede go musial porzadnie rozrysowac i zrobic porzadne printy,..bo na szybko to nigdy fajnie nie wyjdzie:)
Gość marcin_mocny Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 a ja chciałem powiedzieć że to już było ja właśnie robię ze szkiców miwt'a :) (jak i RA)
-Dino- Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 świetne szkice... ale jak moge coś dodac to ten tirek wydaje mi sie troszke za szeroki... :) - no zart
-Dino- Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 miwt wrrrr no kiedy wstawisz tego nowego concepcika co mi pokazywaleś - jest najlepszy!!! ;)
Stachu Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 mama, a ja też tak chcę. Pozdro mwit, zajrzyj od czasu do czasu na df
chveti Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Fajne to ostatnie. A jak się otwiera to to? Z przednią szybą ? ; )
-Dino- Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 superos - dzieki za pokazanie go...heheh aż oczy przy tym odpoczywają.;)
Pablonardo Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 hehe milusi kotek Tomek, bardzo łądne, na początku myślałem że to nie twoje:x, ale się przyjrzałęm i znalazłem twoją krechę:D:D
miwt Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 dobra kilka nowych szkicow:)...nienawidze rzutow bocznych!!!!!!!!!!
MaGuu Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Nie gadaj ze wolisz perspektywe... :O Renault kozacki! Az sobie takiego kupie :P vW do mnie nie przemawia-taki średniak :) Ale kreska jak zwykle świetna...
muody Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 mi bardziej WV pasuje... normalniejszy kształt. niezwykle te prace
Pablonardo Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 perspektywa, boczek żeczywiście coś nie tak, jak na ciebie tomek.
miwt Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 MaGuu-thx...no jasne ze wole perspektywe tam zawsze mozna zrobic wszytko rowno a w bocznych wystarczy ze jedno kol jest o 2mm nizej i nie ma dynamizmu lin i juz jest do bani:)...tez wole reno w sumie jestem z niego nawet zadowolony bo to wkoncu jakis proejkt ciekawy pomyslowo a nie co do tej pory nudy same:) Ra-dzieki...ale co do vw sie nie zgodze:D Avenger-no kwestia gustu swiat sie rozwija i wedlug mnie to jest wlasnie przyszlosc motoryzacji...bo ile mozna tworzyc kopi ksztaltow np a4:) Pablonardo-no jak sam napisalem nie znosze jej:)
Remedy Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Widzę, że "walter-O-dasilvujemy"? :D Jako concept dla mnie VW :)
miwt Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Remedy-wstyd sie przyznac ale nie wiem o co chodzi:(:p
powelt Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Hym, powiem że bardzo fajnie. Reanult super. Z VW w tym z przodu chyba ci lewe koło zabardzo uciekło. Jakoś mi krzywi bryłe auta:) Ale tak to świetnie:)
AGmakonts Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 no ze ja się z myszą obijam to wiem ale gdzie Ciebie wcieło? zapodaj cos fajnego znów:D
miwt Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 AGmakonts...troszke cierpliwosci..niebawem bedzie dosc duza dawka:D
miwt Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 dobra czas na dorzucenie tego nad czym ostatnio pracowalem...byl to konkurs dremel gdzie trzeba bylo zaprojektowac auto dla modelarza posiadajcego takie male zdalnie sterowane modele...auto mialo byc funckjonalne i jego glownym celem bylo oczywiscie doworzenie tych modeli na wyscigi:)...soryy za poprzestawione literki w jednej z plansz...ale corel mi cos zle eksportuje pliki a prace robilem u kumpla i nie zauwazylem bledow i juz nie moge poprawic teraz bo cos eksport cie pier***za przeproszeniem:)
Rekomendowane odpowiedzi