Napisano 21 Styczeń 200619 l Zaraz pewnie uslysze jeki ze jednego nieskonczyl a juz za drugi sie zabiera otuz, wczoraj dostalem bardzo dlugo oczekiwane printy od Solarsa i moglem zaczac dzialac, cieniasa robilem tylko z nudow i dla rozgrzewki po dlugiej przerwie od modelowania, ale tak mnie wciagnol ze bede oba projekty robil jednoczesnie zyczcie mi powodzenia (narazie niechce mi sie wyjsc na parking i odgrzebywac samochodu ze sniego zeby pare fotek porobic), a to co udalo mi sie dzis zrobic.
Napisano 21 Styczeń 200619 l no widze, że lubisz DUŻE pojazdy :D fajnie fajnie jeśli będzie podobny do ciężarówek to będzie super jak narazie PRAWIDŁOWO !! Powodzenia.....
Napisano 21 Styczeń 200619 l Nie ma to jak prawdziwa sportowa fura:D A tak powaznie to felgi i opony wyglądaja troche jak balon... Jakieś takie dziwne.
Napisano 21 Styczeń 200619 l jednego nieskonczyl a juz za drugi sie zabiera... ;P Nie no jest idealnie!! Lubie Twoje pracki bo cechuje je to ze igraja z ulomnoscia ludzkiego oka ;) Trudno zauwazyc ze to takie troche lowpoly ;P No tak ciezko sie odsnieza fure a Solarisow to pewnie 100 w ciagu 1h przejezdza kolo ciebie hehehehe
Napisano 21 Styczeń 200619 l Autor z tym jest problem bo fotek solarisow jak na lekarstwo, jesli jakowes posiadacie (nie z googla) to mogli byscie z laski swojej wzucic. a co do opon i felg to chyba tylko tak sie zdaje (zla perspektywa albo mam zeza i zle widze)
Napisano 21 Styczeń 200619 l oryginalny pojazd wybrałeś zobaczymy jak będzie dalej nie jest źle jak na razie
Napisano 21 Styczeń 200619 l No no ciekawe. Wybrałeś mój ulubiony model. Ciekawe jak ci wyjdzie. Mam nadzieję, że nie sknocisz tak wspaniałego autobusa. Jak na razie dla mnie mało dlatego powstrzymam się od wszelkiej krytyki i będę w spokoju oczekiwał na dalsze - mam nadzieję - lepsze rendery.
Napisano 21 Styczeń 200619 l nie jest może tak źle ale widze ze extra soft używasz :) zanoza + paint no no :D tego jeszcze nie widziałem :D
Napisano 22 Styczeń 200619 l ...będę w spokoju oczekiwał na dalsze - mam nadzieję - lepsze rendery. Hehe jakie rendery? to zmodeler tu sie nie renderuje. Dzieki temu programowi zaczalem swoja przygode z 3D, robilem w nim fury do GTA:VC :) heh potem na stronce http://www.gta.pl> zobaczylem cacka modelowane w 3dsm, i postanowilem ze sobie go zalatwie i sprobuje:) - taka mala opowiesc z zycia wzieta. Mam zatem slabosc do zonzy, ale nie zamiezam nigdy wiecej sie w niej meczyc. Jak na modeling w ZM to idzie ci BARDZO DOBRZE. Materialow nie ma sie co czepiac... Pozdrowienia i powodzenia! Mozesz sprobowac zalatwic sobie zonze v2, ale nie jestem pewien czy takze jest darmowa.
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor Dzis dorobilem druga sciane dodalem rowki na karoserii a takze ramki szyb edit: wzucilem tez AA wiec screany sa lepszej jakosci edit2: si senior wyskalowanos fotkos
Napisano 22 Styczeń 200619 l Eee... a czym różni się przednia felga od tylnej? :D Modelik może być, ale wolałem Twoje tiry ;p
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor kolejny up tym razem cala tylnia sciana (za napis dziekuje BUBU) i pokazuje roznice w kolach
Napisano 24 Styczeń 200619 l sam chciałem tego busa zrobic kiedys :] pozdro i powodzenia bede tu zagladał
Napisano 24 Styczeń 200619 l Popełnisz jakiś błąd ;)???? CO mam powiedzieć ?? TO co zawsze ?? Pokłony :D Powodzenia w dalszej pracy (chyba przeżuce się na Zmoda ;))