Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

mwit, przejrzałeś mnie ;), ale teraz na prawdę już chyba przerwę działalność w maxie bo jak tak dalej pójdzie to ze studiami kiepsko będzie ^^. rzecz w tym że im więcej muszę się uczyć tym więcej pomysłów mi do głowy przychodzi

@Master Kiełbaster: Wrzucę GI i kaustyki ale renderować się będzie nocą

Napisano

Bardzo fajny model :) mi to sie tam podoba tylko material obudowy jakis nie tego, wyglada bardzo sztucznie , wydaje mi sie ze iPod jest taki bardziej blyszczacy (polakierowany) ale moze mi sie zle wydawac :)

Napisano

Na jakiś czas przenosimy IPoda do WIPów, bo fakt faktem trza popracować nad wyglądem :).

Jeszcze tu wrócę ;)

Proszę moderatora o przeniesienie tego wątku do WIP i połączenie go z wątkiem o tym samymtytule, który już tam jest, bądź usunieęcie tego wątku, z góry dziękuję

Napisano

Modelik calkiem fajny tylko te twarde kąty daja efekt sztucznosci, wydaje mi sie ze gdybys je troszke zaokrąglił model byłby realniejszy. Materiały, w zasadzie mało co można o nich powiedziec a cienie.......chyba wida.....dosc kiepsko sie prezentuja. Generalnie praca pozytywna ale według mnie brakuje jej jeszcze troszke do konca :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności