Napisano 22 Styczeń 200619 l kiedyś za czasów maxa 3.11 przerabiałem podobnego tutka i podczas przeglądania archiwum wpadłem na pomysł żeby zrobić taką oto animację :) divx 5.11 , waży ok. 2,5 MB http://www.gorzow.mm.pl/~hox/max3d.avi
Napisano 22 Styczeń 200619 l Textura ziemi fajnie wygląda :) Mniej mi sie podoba textura na napisie max3d ale co do samej animki to bardzo ciekawa :)
Napisano 22 Styczeń 200619 l jabym czcionke zmienil np na taka ale ogolnie fajnie, szkoda ze tak krotko:p pzdr
Napisano 22 Styczeń 200619 l Nieźle to wyszło, jedyne co mi jakoś tak dziwnie nie pasuje, to jest to zbliżenie na samym końcu jakie stosujesz, ale jak zwykle się czepiam, ogólnie git!
Napisano 22 Styczeń 200619 l Fajna dynamika kamieni :) szkoda, że ta flara na końcu tak się zmniejsza; też zmienia się FOV kamery, IMHO niepotrzebnie. Ale ogólnie pozytywne wrażenie panie max3d-lover :D
Napisano 30 Styczeń 200619 l Nawet fajna ;) szkoda że dźwięku nie ma.. i nie podoba mi się to ,że te mniejsze kamienie pojawiają się z nikąd ;) pozdro