Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe jakbym juz go gdzies widzial, moze na innym forum;)

nie no juz ci kiedys pisalem ze bardzo fajnie ci on wychodzi i oby tak dalej.

Powodzenia:)

Napisano

Heh, no tak, staram się zamieszczać poszczególne updaty żeby nie zabrnąć w ślepą uliczkę (co mi się już raz zdarzyło i było źródłem wielkiej frustracji). Dzięki!

Napisano
a mat eee do bani :) wyglada jak dywan :)

?? Może by tak jaśniej?

Co do goblina, to ten pierwszy już mi się podobał ;). Ten pewnie będzie lepszy. Heh, chciałbym chociaż tak modelować ;) . Bo nie umiem głów tworzyć :( .

Napisano

Twoja twórczość wygląda jakbyś chciał całe miasto ich stworzyć.

Najpierw dziecko, później bohater (pozytywny), a teraz czarny charakter:)

Mam nadzieję, że będzie jeszcze goblinowa piękność:D

Napisano

ten tu to Evil JEDY :) hehe. Na pierwszy żut oka widać że pił mleko...

A takw sumie to mi sie to podoba :) też raczej wole sytl cartoonowy. Z resztą widać :) (pacz awatar :P )

Pozdro for All

Napisano

OK...wire.jpg

Jak już mówiłem, będę cały ten model oprócz uszu robił od nowa. A co do tekstur, to poprzedniego w ogóle nie teksturowałem (tzn nie UV, tamto to była tylko prowizorka). A co do tego to nie wiem... jeżeli stwierdzę, że TO JEST TO (a to już mój siódmy goblin) to zabieram się za teksturowanie. Jeśli nie, to następny...

ASY, pracuję w Blenderze, oczy są takie jak w Pixarze (sądziłem, że to widać!), modelowanie uszu tak z 1,5 - 2h. reszta niecałą godzinkę...

Jakbyście mogli mi powiedzieć, jak poprawić proporcje i jakie szczegóły dodać, to byłbym bardzo wdzięczny. Dzięki za komentarze!

Napisano

Fajowy jest ten "kosmitek" :) Bardzo ciekawie uszy wymyślone :) Podobają mi się oczy, zresztą tak, jak wszystkim :) Myślę, że uda ci się dokończyć to, bo modelik jest piękny :) Pozdro.