mikemayday Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 No cóż, powolutku zabieram się za następnego goblina (każdy następny jest dwa razy lepszy, co można zobaczy tu: http://mayday.w.staszic.waw.pl/images/gobs/). Na dobry początek uszy: (na razie przyklejone do starej wersji): I stare uszy dla porównania: Oraz małe zbliżenie: Co sądzicie? Oczywiście na razie nie ma tu żadnych porządnych tekstur...
Maqs Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Hehe jakbym juz go gdzies widzial, moze na innym forum;) nie no juz ci kiedys pisalem ze bardzo fajnie ci on wychodzi i oby tak dalej. Powodzenia:)
mikemayday Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Napisano 23 Styczeń 2006 Heh, no tak, staram się zamieszczać poszczególne updaty żeby nie zabrnąć w ślepą uliczkę (co mi się już raz zdarzyło i było źródłem wielkiej frustracji). Dzięki!
shadow007 Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 a mat eee do bani :) wyglada jak dywan :) ?? Może by tak jaśniej? Co do goblina, to ten pierwszy już mi się podobał ;). Ten pewnie będzie lepszy. Heh, chciałbym chociaż tak modelować ;) . Bo nie umiem głów tworzyć :( .
mikemayday Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 Speedmodeling tego jak może wyglądać kolejna wersja...
Miśko Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Twoja twórczość wygląda jakbyś chciał całe miasto ich stworzyć. Najpierw dziecko, później bohater (pozytywny), a teraz czarny charakter:) Mam nadzieję, że będzie jeszcze goblinowa piękność:D
Mortom Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 ten tu to Evil JEDY :) hehe. Na pierwszy żut oka widać że pił mleko... A takw sumie to mi sie to podoba :) też raczej wole sytl cartoonowy. Z resztą widać :) (pacz awatar :P ) Pozdro for All
mikemayday Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 No, mały updejcik. zdjąłem materiał bo się czepiacie
ASY2002 Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 Kapitalnie ci wyszło :) Ile ma poligonów?? Oczy to tylko kula z "tex,tem"?? Jaki programik do "obliczania"?? Ile min robiłes??
tweety Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 możesz pokazać wire? bez meshsmootha? piknie :)
muody Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 słodkie, czekam na tekstury, daj tym razem jakieś ciekawsze :) powodzenia
mikemayday Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 OK... Jak już mówiłem, będę cały ten model oprócz uszu robił od nowa. A co do tekstur, to poprzedniego w ogóle nie teksturowałem (tzn nie UV, tamto to była tylko prowizorka). A co do tego to nie wiem... jeżeli stwierdzę, że TO JEST TO (a to już mój siódmy goblin) to zabieram się za teksturowanie. Jeśli nie, to następny... ASY, pracuję w Blenderze, oczy są takie jak w Pixarze (sądziłem, że to widać!), modelowanie uszu tak z 1,5 - 2h. reszta niecałą godzinkę... Jakbyście mogli mi powiedzieć, jak poprawić proporcje i jakie szczegóły dodać, to byłbym bardzo wdzięczny. Dzięki za komentarze!
Ania Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 fajna główka, podoba mi się, szyję bym zrobiła chudszą, ale resztę zostaw.
hkropinski Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 model jest bardzo ciekawy, uszy powinny byc blizej głowy, pozdr
tob01 Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 moze jakis bujny irokez na srodku i taka skorzana kurtka kolczyk w uchu :D:D hehehe
ASY2002 Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Własnie dowal kolczyki czarny irokez czarna kurtka ze skóry i miesnie :) P.S Niezly speeeed :)
Koniu_PL Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Fajowy jest ten "kosmitek" :) Bardzo ciekawie uszy wymyślone :) Podobają mi się oczy, zresztą tak, jak wszystkim :) Myślę, że uda ci się dokończyć to, bo modelik jest piękny :) Pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi