Coruscant Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Oki :) To jest mój drugi model (właściwie kilka modeli) w maxie. Postanowiłem wymodelować caluteńki swój pokój z dbałością o wszelkie, nawet najbardziej pierdołowate szczegóły :). Narazie przedstawiam Wam 4 mebelki które w nim stoją. Kiedy skończę to postaram się podesłać zarówno render sceny jak i fotki z 'prawdziwego' pokoju :). Przy robieniu mebli dokładnie wymierzałem prawdziwe a margines błędu wynosi około 8mm.
hcpiter Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 JAk narazie jest spoko, ale i tak mało jeszcze mozna powiedziec, dużą rolę odegrają materiały, render i oswietlenie :) Powodzenia !
Eden-3d Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 z dbałoscia o szczegoly muwisz ,ciekawe czy bedziesz mial cierpliwosc jesli zrobisz tak jak zamierzasz i wytrwasz do konca to bedzie gicior..pozdr
jaccunio Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Hehe troche boxow cylindrow sfer i kilka chamferkow:P jak bede wypasne materialy i w ogole to bedzie przyzwoicie:P powodzenia
Leleń Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 Hehe troche boxow cylindrow sfer i kilka chamferkow no a kurde co ma byc jeszcze? caly pokoj mozna by zrobic z 1 boxa [znam takich] wiec cicho tam:p jak narazie spoko wychodzi, pracuj dalej. pzdr
tutomash Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 popieram w całości twój projekt zycze powodzenia zwłaszcza że ja też chciałbym wymodelować swój pokoj w max, ale narazie zaczynam z tym programie narazie szalej ze tutkami i caly czas ucze sie ucze ucze . moze za jakies czas uda mi się zrobic cos ciekawego... zobaczymy :))
piotrek Napisano 23 Styczeń 2006 Napisano 23 Styczeń 2006 8mm? Trochę dużo... deska o grubości 18mm, a 2mm to różnica :> Powodzenia życzę
Rekomendowane odpowiedzi