Napisano 23 Styczeń 200619 l Oki :) To jest mój drugi model (właściwie kilka modeli) w maxie. Postanowiłem wymodelować caluteńki swój pokój z dbałością o wszelkie, nawet najbardziej pierdołowate szczegóły :). Narazie przedstawiam Wam 4 mebelki które w nim stoją. Kiedy skończę to postaram się podesłać zarówno render sceny jak i fotki z 'prawdziwego' pokoju :). Przy robieniu mebli dokładnie wymierzałem prawdziwe a margines błędu wynosi około 8mm.
Napisano 23 Styczeń 200619 l JAk narazie jest spoko, ale i tak mało jeszcze mozna powiedziec, dużą rolę odegrają materiały, render i oswietlenie :) Powodzenia !
Napisano 23 Styczeń 200619 l z dbałoscia o szczegoly muwisz ,ciekawe czy bedziesz mial cierpliwosc jesli zrobisz tak jak zamierzasz i wytrwasz do konca to bedzie gicior..pozdr
Napisano 23 Styczeń 200619 l Hehe troche boxow cylindrow sfer i kilka chamferkow:P jak bede wypasne materialy i w ogole to bedzie przyzwoicie:P powodzenia
Napisano 23 Styczeń 200619 l Hehe troche boxow cylindrow sfer i kilka chamferkow no a kurde co ma byc jeszcze? caly pokoj mozna by zrobic z 1 boxa [znam takich] wiec cicho tam:p jak narazie spoko wychodzi, pracuj dalej. pzdr
Napisano 23 Styczeń 200619 l popieram w całości twój projekt zycze powodzenia zwłaszcza że ja też chciałbym wymodelować swój pokoj w max, ale narazie zaczynam z tym programie narazie szalej ze tutkami i caly czas ucze sie ucze ucze . moze za jakies czas uda mi się zrobic cos ciekawego... zobaczymy :))
Napisano 23 Styczeń 200619 l 8mm? Trochę dużo... deska o grubości 18mm, a 2mm to różnica :> Powodzenia życzę