Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Przez ostatnie dwa dni jakoś mnie natchneło na zrobienie samochodu :). Wybrałem sobie jeepk'a willysa 3 (ciekawe kiedy ktos cos zauwazy ;) ). Docelowo będzie będzie render szybkiej animacji ok. 5 sek. jak sobie pomyka po pustyni czy czymś w tym stylu :) Do kurzu pójdzie w ruch afterburn. Póki co to tyle poniżej obecny progress pracy.

14sl3.th.jpg27ci.th.jpg37pc.th.jpg49eg.th.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ty bys swoj pokoj skonczyl a nie za samochody sie bierzesz :p Nie no dla mnie modelik ok, tylko czy te fele nie za cienkie?

Napisano
  • Autor

Pokoik czeka tylko na wyrenderowanie :) a szkoda mi tracić dwóch dni ferii na render ...

Napisano
  • Autor

Troszke sie pomęczyłemi model w sumie juz na wykończeniu, zostało jeszcze kilka małych rzeczy do wymodelowania i koniec :). Popróbowałem sobie troszke z połączeniem tego z zdjęciem (po godzinnym szukaniu odpowiedniego) i oto efekt. Czekam na komentarze :).

49eg.th.jpg

Napisano

Nie wiedziec czemu ale nie zauwazylem tego watku :/ :P No ale teraz zaszaleje ;) Model mióóóóóód a zdjecie pasuje - super sceneria! Pasuje do tego modelu. bede tutaj zagladal!!! Dorob jakies chwasty zeby zaslanialy te miejsca, ktore ma na mysli mrkrzysiek - no wiesz... kola zakrywaja trawe ;) Zrob jakies kepki trawki (dopasowujac do tej na podlozu) i bedzie piknie :)