max_1989 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Witam. Przez ostatnie dwa dni jakoś mnie natchneło na zrobienie samochodu :). Wybrałem sobie jeepk'a willysa 3 (ciekawe kiedy ktos cos zauwazy ;) ). Docelowo będzie będzie render szybkiej animacji ok. 5 sek. jak sobie pomyka po pustyni czy czymś w tym stylu :) Do kurzu pójdzie w ruch afterburn. Póki co to tyle poniżej obecny progress pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 ty bys swoj pokoj skonczyl a nie za samochody sie bierzesz :p Nie no dla mnie modelik ok, tylko czy te fele nie za cienkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 Pokoik czeka tylko na wyrenderowanie :) a szkoda mi tracić dwóch dni ferii na render ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 ladnie ladnie pokaz render bardziej od przodu i oczywiscie siateczke ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 Taki malutki update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 ładny samochodzik fajny projekt to koncept jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 Troszke sie pomęczyłemi model w sumie juz na wykończeniu, zostało jeszcze kilka małych rzeczy do wymodelowania i koniec :). Popróbowałem sobie troszke z połączeniem tego z zdjęciem (po godzinnym szukaniu odpowiedniego) i oto efekt. Czekam na komentarze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 no ładnie ale to zdjęcie nie nadaje się na podłożenie przez trawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Nie wiedziec czemu ale nie zauwazylem tego watku :/ :P No ale teraz zaszaleje ;) Model mióóóóóód a zdjecie pasuje - super sceneria! Pasuje do tego modelu. bede tutaj zagladal!!! Dorob jakies chwasty zeby zaslanialy te miejsca, ktore ma na mysli mrkrzysiek - no wiesz... kola zakrywaja trawe ;) Zrob jakies kepki trawki (dopasowujac do tej na podlozu) i bedzie piknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi