Morbid Karbid Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 witam, Wrzucam dwa koncepty choć sam mam mieszane uczucia co do nich. Chyba są takie sobie no i ta druga trochę obleśna.
Ania Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 fajne są, szczególnie ten pierwszy, przy drugim można by dopracować niektóre części, bo teraz plecy wyglądają bardziej mokre niż woda.
tRADEmARK Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 ciekawie oddaja klimat grozy :P tylko ta szyja troche za gruba u wisielca...
misiekhc Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 az akie okropne to one nie sa, pograj sobie w silent hilla 4 albo obacz skriny z chtulu gierki, drugi lepszy jest ale troche twarz psuje klimat, poprzednie koncepty byly o wiele lepsze
biglebowsky Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Fajny mają charakter, zresztą jak większość twoich obrazków. Warsztatowo się gubisz, chyba za bardzo się starasz robić je poprawnie zamiast bawić się formą i eksperymentować do czego, zdaje mi się masz większą smykałke niż do realistycznego rysowania.
yookeer Napisano 27 Styczeń 2006 Napisano 27 Styczeń 2006 Ile robiles te prace - wiem ja zawsze zapytam o cos gupiego :D:D:D JoKeR
Morbid Karbid Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 Ogólnie nie lubię już makabry. Kiedyś w niej gustowałem, ale chyba wyrosłem/znudziłem/zmęczyłem. Te obrazki raczej pod publiczkę miały być. Biglebowsky dobrze rozszyfrował, że się w technice zagubiłem;) Normalnie tak nie robię. Chciałbym dać się poznać jako wszechstronny konceptartysta działający również w "modnych" stylach he he. A może nie mam jeszcze swojego stylu... buuu
*NicoN_ Napisano 1 Luty 2006 Napisano 1 Luty 2006 Brdziej lezy mi 2 obrazek, chociaz te głowe zrobiłbym inaczej[kapiący z niej śluz,,, :d Nie jest żle
Rekomendowane odpowiedzi