Napisano 27 Styczeń 200619 l witam, Wrzucam dwa koncepty choć sam mam mieszane uczucia co do nich. Chyba są takie sobie no i ta druga trochę obleśna.
Napisano 27 Styczeń 200619 l fajne są, szczególnie ten pierwszy, przy drugim można by dopracować niektóre części, bo teraz plecy wyglądają bardziej mokre niż woda.
Napisano 27 Styczeń 200619 l ciekawie oddaja klimat grozy :P tylko ta szyja troche za gruba u wisielca...
Napisano 27 Styczeń 200619 l az akie okropne to one nie sa, pograj sobie w silent hilla 4 albo obacz skriny z chtulu gierki, drugi lepszy jest ale troche twarz psuje klimat, poprzednie koncepty byly o wiele lepsze
Napisano 27 Styczeń 200619 l Fajny mają charakter, zresztą jak większość twoich obrazków. Warsztatowo się gubisz, chyba za bardzo się starasz robić je poprawnie zamiast bawić się formą i eksperymentować do czego, zdaje mi się masz większą smykałke niż do realistycznego rysowania.
Napisano 27 Styczeń 200619 l Ile robiles te prace - wiem ja zawsze zapytam o cos gupiego :D:D:D JoKeR
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor Ogólnie nie lubię już makabry. Kiedyś w niej gustowałem, ale chyba wyrosłem/znudziłem/zmęczyłem. Te obrazki raczej pod publiczkę miały być. Biglebowsky dobrze rozszyfrował, że się w technice zagubiłem;) Normalnie tak nie robię. Chciałbym dać się poznać jako wszechstronny konceptartysta działający również w "modnych" stylach he he. A może nie mam jeszcze swojego stylu... buuu
Napisano 1 Luty 200619 l Brdziej lezy mi 2 obrazek, chociaz te głowe zrobiłbym inaczej[kapiący z niej śluz,,, :d Nie jest żle