Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

my.php?image=kula3pl.jpg

Jedna z moich pierwszych prac w 3dmaxie (A na pewno pierwszy post na tym forum(Tutaj chcę powiedzieć wszystkim cześć)). Wiem, że prezentuje się mało okazale, ale jestem początkujący i proszę o wyruzomiałość. Nie wiem co jeszcze mogę dopisać.

P.S. widzę, że mile widziane jest dodawanie takich małych obrazków, jak to się robi.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

yyy, nie wiem co powiedzieć...

Witam na forum :)

Kadr trochę cieńki, shadery do wymiany...

Trzymaj się.

Napisano

mintrill-> czego ty chcesz :D Fajna jest, tylko kiepa jakość rendera...

marcin121-> co do tej pracki, to popracuj troche jeszcze... ile już w maxie dni siedzisz?

Napisano

Jak na pierwszą prace to, aż tak bardzo nie jest źle. A z tymi shaderami to chodzi o wymianę tego materiału jaki nałożyłeś na kulę, lub te drzwi(?).

Powodzonka w dalszych pracach

Napisano

A tak swoją drogą (Sorki moderatorzy) -> ciekawe, co by było, gdybym założył wątek w WIP'ie i robił tam różnej długości i kolorów boxy :) Nie chodzi mi o to, czy moderatorzy by go usunęli, tylko o to, jakby się rozwijał :D

Ps. Na serio sorka ale musiałem -> do moderatorów :)

Napisano

Ucz się, każdy zaczyna od kulki. Powodznia życzę. :)

Tak na przyszłość; na stronie głównej maxa masz mase tutoriali, sporo po polsku. :)

Napisano

Praca nie porywa choć widziałem gorsze;] a co do obrazeczka to na górze masz guziczek ze spinaczem "Załącznik" dodajesz obrazek umieszczasz w pierwszym poście i gotowe:)

Napisano

hmm... nie owijajmy się w bawełne... praca jest mierna, ale to normalne. Marcin121 jest początkujący, witamy na forum, radzę przerabiać jak najwiecej tutoriali, efekty szybko zobaczysz,

pozdrawiam

Napisano

Hmmm a ja sie doszukuje jakis ukrytych przemyslen i przekazow w tejze kuli ;>... Hmmm... ;]

Napisano
  • Autor

Ta kula to metamorficzny obraz kryzysu człowieka współczesnego i efekt wewnętrznych przemyśleń na temat jego duszy w odniesieniu do dualizmu, metamo... xD chyba jednak ta kula ma tylko ładnie wyglądać:D.

Dzięki za komentarcze, przerabiam tutoriale, a przy okazji tworzę już coś nowego, ale to tajemnica. Mam nadzieje, że tym razem osiągnę bliżej zamierzony efekt bo tutaj muszę przyznać zabrakło mi checi żeby zadbać o niektóre szczegóły.

Napisano
zabrakło mi checi żeby zadbać o niektóre szczegóły.

Zabierzmy z tego zdania "niektore", a bedzie doskonale oddawac charakter Twojej pracy.

Btw; podoba mi sie :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.