Marcin121 Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Jedna z moich pierwszych prac w 3dmaxie (A na pewno pierwszy post na tym forum(Tutaj chcę powiedzieć wszystkim cześć)). Wiem, że prezentuje się mało okazale, ale jestem początkujący i proszę o wyruzomiałość. Nie wiem co jeszcze mogę dopisać. P.S. widzę, że mile widziane jest dodawanie takich małych obrazków, jak to się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 yyy, nie wiem co powiedzieć... Witam na forum :) Kadr trochę cieńki, shadery do wymiany... Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 mintrill-> czego ty chcesz :D Fajna jest, tylko kiepa jakość rendera... marcin121-> co do tej pracki, to popracuj troche jeszcze... ile już w maxie dni siedzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin121 Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Nom to jest tego niecały tydzień. Co to znaczy shadery do wymiany:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Jak na pierwszą prace to, aż tak bardzo nie jest źle. A z tymi shaderami to chodzi o wymianę tego materiału jaki nałożyłeś na kulę, lub te drzwi(?). Powodzonka w dalszych pracach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Na wszystko, no, może prócz kuli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 A tak swoją drogą (Sorki moderatorzy) -> ciekawe, co by było, gdybym założył wątek w WIP'ie i robił tam różnej długości i kolorów boxy :) Nie chodzi mi o to, czy moderatorzy by go usunęli, tylko o to, jakby się rozwijał :D Ps. Na serio sorka ale musiałem -> do moderatorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Hmmm... pracy z modelowaniem to tu za duzo nie miales no tak jak pisali poprzednicy shadery do poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Ucz się, każdy zaczyna od kulki. Powodznia życzę. :) Tak na przyszłość; na stronie głównej maxa masz mase tutoriali, sporo po polsku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 kup se maxwella i będzie świetna praca :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Praca nie porywa choć widziałem gorsze;] a co do obrazeczka to na górze masz guziczek ze spinaczem "Załącznik" dodajesz obrazek umieszczasz w pierwszym poście i gotowe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 hmm... nie owijajmy się w bawełne... praca jest mierna, ale to normalne. Marcin121 jest początkujący, witamy na forum, radzę przerabiać jak najwiecej tutoriali, efekty szybko zobaczysz, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Hmmm a ja sie doszukuje jakis ukrytych przemyslen i przekazow w tejze kuli ;>... Hmmm... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin121 Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Ta kula to metamorficzny obraz kryzysu człowieka współczesnego i efekt wewnętrznych przemyśleń na temat jego duszy w odniesieniu do dualizmu, metamo... xD chyba jednak ta kula ma tylko ładnie wyglądać:D. Dzięki za komentarcze, przerabiam tutoriale, a przy okazji tworzę już coś nowego, ale to tajemnica. Mam nadzieje, że tym razem osiągnę bliżej zamierzony efekt bo tutaj muszę przyznać zabrakło mi checi żeby zadbać o niektóre szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 zabrakło mi checi żeby zadbać o niektóre szczegóły. Zabierzmy z tego zdania "niektore", a bedzie doskonale oddawac charakter Twojej pracy. Btw; podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi