kapciuch Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Tak sobie trocę pokoncepciłem. Kolorek wrzucony trochę na szybko i niezbyt starannie.
Jedrush Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 strasznie mi sie podobaja Twoje prace. Zawsze chcialem tworzyc prace w podobnym stylu ale za malo taletu a i samozaparcia mialem. Zapiera dech , nie wiem czemu ,w koncu to tylko koncepty a nie sceny , sa ekstra ;D
Belus Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Dlas mnie Boskie! Szczególnie nr 3. W kolorkach bardziej mi się podobają (bardzo subtelne i to dlatego fajnie wygląda). Jednym słowem werygut! (Mam pytanko... rysujesz najpierw B&W a potem kolorujesz jeśli dobrze zrozumiałem.Masz jakiś specjalny patent na kolorowanie? Bo świetne te Twoje kolory...)
tRADEmARK Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 niezłe, niezłe, jak juz Jedrush wspomnial tez podziwiwiam taki styl i sam sie staram go nasladowac :) ...poprosimy o dokładke ;)
kengi Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 fajne koncepciki, chociaz troche za duzo tla wokol nich, zupelnie nie potrzebnie. wystarczy skadrowac. pierwszy mi najbardziej podchodzi. jeszcze raz, bardzo fajne.
biglebowsky Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Gryzie że czuje się że pokolorowane z czarnobiałych. Jak już zrobisz tą swoją kolorowanke na warstwie z color czy soft light czy jakimś tam innym blendingiem to dokładaj następną na normal i odważnie smaruj szczególnie światła odbite. Przy tak jasnym tle sporo światła by się odbiło i postacie napewno by zyskały gdybyś dodał im jakiś seckondary illumination:) Ludzkie postacie milusie, mniej fajnie wyszedł potworek i niepotrzebnie ugładzona szata babki.
miwt Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 hehe chcialbym robic takie koncpety...bardzo fajne:)
Pablonardo Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 bardzo ładne postacie, przyczepićby sięmozna do tego że są bardzo jednolite, jakiś mocny bliczek w niektórych miejscach dobrze by zrobił.
Łukasz Jaskólski Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 fajowe , szczegolnie dizajn pani do mnie przemawia. tak trzymaj
-Dino- Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 no niezle ale te cienie na spodzie troche są źle zrobione moim zdaniem no i zabardzo skupiaja wzrok widza
Azakiel Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Trzyma poziom ^_^ tylko przydałoby sie wiecej konsekwencji. W pierwszym obrazku po lewej to chyba zacząłeś malować od głowy a potem zapał cię opuscił , bo zbroję juź sobie odpusciłeś a szkoda bo w zarysie dobra, a nogi to już zupełnie, a to przecież koncept a nie speed i detal jest ważny. Środkowy jakoś do mnie nie przemawia, być moźe miałbyc straszny jak z komiksu dla młodszych czytelników. Ostatni koncept jest najlepszy, jest czytelnie - jest detal i o to chodzi, kojarzy mi się z filmem Gwiezdne Wrota lub serialem StarGate.
slizgi Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 niezle ale jak je ogladam czuje sie jakym ogladal prace brata blizniaka weedloga... :)
kapciuch Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 Tak tak, i jeszcze Amruna, jak niektórzy podejrzewają :D
mant-raz Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 podoba mi sie, chyba dlatego, ze ja pewnie nie potrafilbym lepiej proporcji wyczuc :) szczegolnie ladna ta ostatnia pani, natomiast 2 pierwsze przypominaja mi prace grzegorza weedlogiem zwanego =) kolorowanie tez Ci fajnie wyszlo...
mant-raz Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 acha, widze, ze slizgi juz to zauwazyl ;) pozdrawiam slizgi...
zaki79 Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 ciekawe koncepty, ładnie namalowane :) -4 gwiazdeczki ode mnie -swoją drogą, ciekawe dlaczego ludzie w ogóle prawie nie głosują na forum.
kapciuch Napisano 27 Marzec 2006 Autor Napisano 27 Marzec 2006 Znalazłem chwilkę to trzasnąłem sobie jeszcze jednego warriora.
tweety Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 nice :) myslę, że to zamierzone ale czy on nie ma zbyt małej głowy? tzn. mógłby mieć minimalnie większą :)
Łukasz Jaskólski Napisano 27 Marzec 2006 Napisano 27 Marzec 2006 cacy :) głowa super, manewr z teksturą też na plus pasek troche nie z tej bajki
Rekomendowane odpowiedzi