Napisano 29 Styczeń 200619 l Tak sobie trocę pokoncepciłem. Kolorek wrzucony trochę na szybko i niezbyt starannie.
Napisano 29 Styczeń 200619 l strasznie mi sie podobaja Twoje prace. Zawsze chcialem tworzyc prace w podobnym stylu ale za malo taletu a i samozaparcia mialem. Zapiera dech , nie wiem czemu ,w koncu to tylko koncepty a nie sceny , sa ekstra ;D
Napisano 29 Styczeń 200619 l Dlas mnie Boskie! Szczególnie nr 3. W kolorkach bardziej mi się podobają (bardzo subtelne i to dlatego fajnie wygląda). Jednym słowem werygut! (Mam pytanko... rysujesz najpierw B&W a potem kolorujesz jeśli dobrze zrozumiałem.Masz jakiś specjalny patent na kolorowanie? Bo świetne te Twoje kolory...)
Napisano 29 Styczeń 200619 l niezłe, niezłe, jak juz Jedrush wspomnial tez podziwiwiam taki styl i sam sie staram go nasladowac :) ...poprosimy o dokładke ;)
Napisano 29 Styczeń 200619 l fajne koncepciki, chociaz troche za duzo tla wokol nich, zupelnie nie potrzebnie. wystarczy skadrowac. pierwszy mi najbardziej podchodzi. jeszcze raz, bardzo fajne.
Napisano 29 Styczeń 200619 l Gryzie że czuje się że pokolorowane z czarnobiałych. Jak już zrobisz tą swoją kolorowanke na warstwie z color czy soft light czy jakimś tam innym blendingiem to dokładaj następną na normal i odważnie smaruj szczególnie światła odbite. Przy tak jasnym tle sporo światła by się odbiło i postacie napewno by zyskały gdybyś dodał im jakiś seckondary illumination:) Ludzkie postacie milusie, mniej fajnie wyszedł potworek i niepotrzebnie ugładzona szata babki.
Napisano 29 Styczeń 200619 l bardzo ładne postacie, przyczepićby sięmozna do tego że są bardzo jednolite, jakiś mocny bliczek w niektórych miejscach dobrze by zrobił.
Napisano 2 Luty 200619 l no niezle ale te cienie na spodzie troche są źle zrobione moim zdaniem no i zabardzo skupiaja wzrok widza
Napisano 4 Luty 200619 l Trzyma poziom ^_^ tylko przydałoby sie wiecej konsekwencji. W pierwszym obrazku po lewej to chyba zacząłeś malować od głowy a potem zapał cię opuscił , bo zbroję juź sobie odpusciłeś a szkoda bo w zarysie dobra, a nogi to już zupełnie, a to przecież koncept a nie speed i detal jest ważny. Środkowy jakoś do mnie nie przemawia, być moźe miałbyc straszny jak z komiksu dla młodszych czytelników. Ostatni koncept jest najlepszy, jest czytelnie - jest detal i o to chodzi, kojarzy mi się z filmem Gwiezdne Wrota lub serialem StarGate.
Napisano 18 Luty 200619 l niezle ale jak je ogladam czuje sie jakym ogladal prace brata blizniaka weedloga... :)
Napisano 21 Luty 200619 l podoba mi sie, chyba dlatego, ze ja pewnie nie potrafilbym lepiej proporcji wyczuc :) szczegolnie ladna ta ostatnia pani, natomiast 2 pierwsze przypominaja mi prace grzegorza weedlogiem zwanego =) kolorowanie tez Ci fajnie wyszlo...
Napisano 1 Marzec 200619 l ciekawe koncepty, ładnie namalowane :) -4 gwiazdeczki ode mnie -swoją drogą, ciekawe dlaczego ludzie w ogóle prawie nie głosują na forum.
Napisano 27 Marzec 200618 l nice :) myslę, że to zamierzone ale czy on nie ma zbyt małej głowy? tzn. mógłby mieć minimalnie większą :)
Napisano 27 Marzec 200618 l cacy :) głowa super, manewr z teksturą też na plus pasek troche nie z tej bajki