Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Widzieliścię ostatnią animację na Polsacię z \"Dorotą Gawryluk\" ?? Ta co na jedno rękim bandycie wychodzi jej Krzysztof Ibisz :D

Co o niej sądzicię ??

Albo ten program z animowanymi drzewami na 1 czy 2.

Ja powiem tylko jedno jak oglądam telewizję to sobię humor polepszam a tu się dołuję :)

Zapraszam do dyskusji na temat poziomu polskiej telewizji w tej konkretnej dziedzinie.

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe RadX powiem Ci jak to jest z telewizjami - rządzą się własnymi prawami i niestety przyjmują hafty bo ktos im posmarował, syn dyrektora się popisał itp....

nie ma co walczyć z wiatrakami...

pozdrawiam[piwo]

Napisano
  • Autor

[lol] dokładnie

reszta nie chcę się wypowiadać

w sumie szkoda słów :D

Dzięki Boowa [piwo]

Napisano

boowa ma racje ale nie do konca.......czasem sa konkursy....kiedys byl konkurs na logo....\"ORLEN PŁOCK\" a przed tym pare lat wstecz na TVP.....a jezeli chodzi o reklamowki...to nie wiem na jakich zasadach to jest......wiem jeszcze ze w mojej kablowce......byl tez konkurs...na logo stacjii.....\"ELSAT\"....

Napisano

A u mie kablówka jest denna i logo też ma denne i pracuje jeszcze na amidze 2000 hd :P

Co do rekalmówek - to jest różnie zależy od zleceniodawcy - chociaż w kablówkach to przeważnie \"fachowcy za 3 grosze\" je robią i biorą za ten hłam dużą kasę (i jak na to patrzę to aż mnie krew zalewa:mad::mad::mad: ) :P

Giorgione

Napisano
  • Autor

Kto widział teledysk Łzy - Anka,Ot tak !!??

:D

Napisano

Witam wszystkich ponownie z całej ekipy i sądz że nie obrazicie sie gdy znowu przystapie na swoim dawnym stanowisku w ekipie....czyli pomoc przy scenariuszu...qesty-oczywiście,jednoczesnie chciałem przeprosić za tak długą przerwe która spowodowana była brakiem łączności z internetem,ale spróbuje nadrobić zaległosci...i momagać innym potrzebującym...jednoczesnie chciałem poinformować że na portalu Onet istnieje moje Forum które ma za zadanie informowanie innych o naszej działalnosci i ewentualnej pomocy naszemu nie wielkiemu Teamowi.(Rtsd2 -gg1444012)

Napisano
Originally posted by rebuzz

boowa ma racje ale nie do konca.......czasem sa konkursy....kiedys byl konkurs na logo....\"ORLEN PŁOCK\" a przed tym pare lat wstecz na TVP.....a jezeli chodzi o reklamowki...to nie wiem na jakich zasadach to jest......wiem jeszcze ze w mojej kablowce......byl tez konkurs...na logo stacjii.....\"ELSAT\"....

konkurs na logo tvp1 tez zakonczyl sie afera z tego co pamietam! I pozostano przy lekko zmodyfikowanym starym logo

(inny font cyfry1 - z resza gorszy imho)

Napisano
  • Autor

Hehehe fakt zapomniałem jeszczę o polskich produkcjach pseudo-kinowych :D

Napisano

Co do \"wiedzminowego smoka\", to stał się on już symbolem cienizny:). Założe się że kilkunastu użytkowników forum zrobiło by go lepiej. Mogli się panowei troszke postarać i dołożyć troszke kaski.

A co do samej postaci wiedzina, to była już na poziomie:D

Napisano

a widzieliscie stara basn? usmialem sie jak pod koniec filmu widac orla przez otwor w dachu gontyny.

Hehehe on lata do tylu!!! te slowianskie orly ehhh - teraz juz takich nie ma :D

Napisano

LOL- moze zrobic bitwe ze smokiem z wiedzmina w temacie...

Napisano

trudno Life is brutal and full of zasadzkas & kopas w dupas ... coz na to poradzic .. to tak jak z wiekszoscia polskich politykow ... same debile i polmozgi a wywyzszaja sie i biora ciezka kase ...

Napisano

no niestety w wiekszosci przypadkow w tvp istnieja uklady prywatno-smarowane.

apropos ostatniego konkursu na logo tvp. bylo pare tysiecy zgloszen. pokoj w ktorym skladowano wszystkie prace doslownie tonal w papierach.

jor nju juzer...

muh ah ah... hahaha.

Napisano

tak jak sa zrypane reklamowki (np wstawka TVP2) tak sa tez nienajgorsze a nawet dobre, mnie osobiscie podoba sie reklama netii z żółwiami :)

a co do zleceniodawcow to uwazam, zreszta niewazne jakbym napisal to co mysle i tak by zostalo wyciete :) a bez wulgaryzmow chyba by sie nie obylo jednak ogolnie 90% weryfikujacych nasza prace sa to ludzie niekompetentni!!!! (projekty za darmo przyzwyczajaja ludzi do braku szacunku do ludzkiej pracy ale co tam...)

hehe smok z wiedzmina to bylo naprawde DNO, tak jak dym w ogniem i mieczem nad zamkiem.. nie pamietam jakim, takie czarne badziewie sie unosilo :D porazka, albo rowniez w ogniem i mieczem pole pelne namiotow :) tylko czemu wszystkie flagi lopotaly tak samo :D no specjalistow to my mamy przednich :) hehe

znowu elaborat :) sorki

[piow]

Napisano

a widzieliścię reklamę... niepamiętam czego... w której wyjeżdża pociąg z tunelu i jadąc tworzy mnóstwo babelków sprawiając wrażenie, że jedzie pod wodą ?? tak powinny wyglądać Polskie reklamy :D

[piwo]

P.S. a może to jest Polska reklama [hmmm] Platige ?? :)

Napisano

Raczej nie, po za tym reklamy Platige są u nich na stronce. Np. robili Longera, Kredyt Banku, Reds\'a czy np. czołówke do telekspresa :D

http://www.platige.com

można se polukać, czasami fajne rzeczy są :)