Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Dzisiaj skończyłem tworzenie projektu 3d salonu.

Prosze o ocene i o troche wyrozumiałości ponieważ jestem takim raczkującym jeszcze grafikiem (pół roku zabawy w 3ds maxie)

3ds max 7

Vray

render 2 h

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak na raczkującego to całkiem niezły render, ale kompzycja całego salonu mnie nie pociąga :)

Napisano

tak patrze na to i pierwsze co widze to ten czarny kabel od telewizora a to chyba nie jest dobrze:) zdjęcie za oknem nie pasuje, żyrandol raz że za mały, dwa że tak wygląda, półki za nisko chyba wiszą, za to material mebelków mi sie podoba:D

pozdrawiam, mimo wszystko jak na początki jest naprawdę dobrze

Napisano

jak na pol roku pracy to jest niezle. możnaby dopracować niektore materialy i render, barzo słaby widok za oknem, pozdr

Napisano

niezle i to calkiem.

Problem stanowią tu textory, modele całkiem przyzwoite. Mogłes dac wczesniej do wipa i lepiej wykonac ale zawsze

Napisano

Rzeczywiscie jak na pol roku to fajnie ale oprocz uwag powyzej to wszystko w tym salonie jest za katwo-prostowo-symetryczne... pobalaganil i poprzestawial bys troche:P

Napisano
  • Autor

Dziękuje za ocene i uwagi co do sceny.W sumie racja, za wczesnie ja wrzuciłem do "finished works" a co do widoku za oknem co doradzacie zrobić bo próbowałem zmieniać self-illumination ale efekt nie był za dobry.

Napisano

i jedna rzecz ktora zauwazylem. Slonce na podlodze :) jest zwrocone w strone ekranu, a cienie przedmiotow skierowane sa na lewo :)

Napisano

Jak na pol roku to nawet bardzo ladny render, dobrze oswietlone, ale material podlogi jakis nie taki, nie wiadomo czy to parkiet czy panele, no i sposob w jaki urzadziles ten pokoj do mnie nie przemawia.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności