Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam. Dzisiaj skończyłem tworzenie projektu 3d salonu.

Prosze o ocene i o troche wyrozumiałości ponieważ jestem takim raczkującym jeszcze grafikiem (pół roku zabawy w 3ds maxie)

3ds max 7

Vray

render 2 h

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak na raczkującego to całkiem niezły render, ale kompzycja całego salonu mnie nie pociąga :)

Napisano

tak patrze na to i pierwsze co widze to ten czarny kabel od telewizora a to chyba nie jest dobrze:) zdjęcie za oknem nie pasuje, żyrandol raz że za mały, dwa że tak wygląda, półki za nisko chyba wiszą, za to material mebelków mi sie podoba:D

pozdrawiam, mimo wszystko jak na początki jest naprawdę dobrze

Napisano

jak na pol roku pracy to jest niezle. możnaby dopracować niektore materialy i render, barzo słaby widok za oknem, pozdr

Napisano

niezle i to calkiem.

Problem stanowią tu textory, modele całkiem przyzwoite. Mogłes dac wczesniej do wipa i lepiej wykonac ale zawsze

Napisano

Rzeczywiscie jak na pol roku to fajnie ale oprocz uwag powyzej to wszystko w tym salonie jest za katwo-prostowo-symetryczne... pobalaganil i poprzestawial bys troche:P

Napisano
  • Autor

Dziękuje za ocene i uwagi co do sceny.W sumie racja, za wczesnie ja wrzuciłem do "finished works" a co do widoku za oknem co doradzacie zrobić bo próbowałem zmieniać self-illumination ale efekt nie był za dobry.

Napisano

i jedna rzecz ktora zauwazylem. Slonce na podlodze :) jest zwrocone w strone ekranu, a cienie przedmiotow skierowane sa na lewo :)

Napisano

Jak na pol roku to nawet bardzo ladny render, dobrze oswietlone, ale material podlogi jakis nie taki, nie wiadomo czy to parkiet czy panele, no i sposob w jaki urzadziles ten pokoj do mnie nie przemawia.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.