Napisano 31 Lipiec 200321 l no i następne zabawy V-Rayem :) hehehe - tym razem z VideoPostem :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 31 Lipiec 200321 l Autor i trzecia wersja... ... nawet nie pytajcie ile sie renderowało..... pozdrawiam [piwo]
Napisano 31 Lipiec 200321 l No no on ...... ZAJEBOZA !!!!!!!!!!! Jak dla mnie 10/10 !! [winko] Swietna praca .... dobrze dobrane kolory i ogolnie bardzo ciekawa !! Jaka metoda modelowales dlon ??
Napisano 31 Lipiec 200321 l Autor :) Dzięki [piwo] Cieszę się, że takie proste formy też się podobają :) Dłoń modelowałem Poly... została wycięta z mojej pracy na bitwie 3 :) http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3339&page=22 pozdrawiam [piwo]
Napisano 31 Lipiec 200321 l podoba mnie sie to normalnie :) lubie takie scenki. proste jak proste ale zeby prosta scenka sie podobala to trzeba ja umiec profesjonalnie ustawic :) IMO
Napisano 3 Sierpień 200321 l Moglbys zrobic cosik takiego ze w miejscu gdzie dlon dotyka kuli robi sie cosik takiego jak w Matrixie gdy Neo dotyka lustra :) jkaby ta kula z wodyu byla zrobiona :) -pozdr
Napisano 4 Sierpień 200321 l Autor Pablo?... a wiesz, że można używać filtrów PS w Video Post?.... :) mała obróbka kolorów w PS była ale głównie podyktowana tym, że render był 3000x2600 i docelowo musiał być wydrukowany... zamieszczę dziś orginal render z 1 obrazka :) pozdrawiam[piwo]
Napisano 4 Sierpień 200321 l bardzo smaczniutkie i czyściutkie ta dłoń wymiata najbardziej z całej tej scenki szczerze powiedziawszy! :) [piwo]
Napisano 24 Sierpień 200321 l Jestem Tu nowy ale pracka poprostu mnie rozwalila.[killer] Prosta a zarazem......brak slow[piwo][killer]
Napisano 17 Listopad 200321 l soczyste to jest ale nie myslales zeby kompozycje podciagnac troche w gore ?
Napisano 17 Listopad 200321 l Mnie najbardziej się te dłonie podobają:D. Tylko jedna uwaga, że paznkocie chyba troszkę za krótkie:D
Napisano 17 Listopad 200321 l Autor dzięki za oceny, myslę, że jak będę robił kiedyś coś podobnego to uwzględnie Wasze uwagi. Na teraz ta praca jest już skończona. pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200321 l niewiedziec czemu, ale zawsze jak ktos wspomni o V-rayu, to odrazu przychodza mi na mysl te kulki i Pendzel, hehe, dziwna sprawa :D
Napisano 22 Listopad 200321 l bardzo mi sie pracki podobaja. proste, przejrzyste, mistyczne, naprawde ciekawe:) pzdr