boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 no i następne zabawy V-Rayem :) hehehe - tym razem z VideoPostem :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 i druga wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 jakby kto o dłoń pytał to użyłem dłoń Dhampirki z mojej 3 bitwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 i trzecia wersja... ... nawet nie pytajcie ile sie renderowało..... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 ładne......:] Przyjemne dla oka.........[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 No no on ...... ZAJEBOZA !!!!!!!!!!! Jak dla mnie 10/10 !! [winko] Swietna praca .... dobrze dobrane kolory i ogolnie bardzo ciekawa !! Jaka metoda modelowales dlon ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 :) Dzięki [piwo] Cieszę się, że takie proste formy też się podobają :) Dłoń modelowałem Poly... została wycięta z mojej pracy na bitwie 3 :) http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=3339&page=22 pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 podoba mnie sie to normalnie :) lubie takie scenki. proste jak proste ale zeby prosta scenka sie podobala to trzeba ja umiec profesjonalnie ustawic :) IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Kurde.. piękne to jest.. Chyba najwyższa pora zmienić tapete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Nie komentuje tego, poprostu brakuje mi słów :) [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 zrobię ci na złość :] ile to sie renderowało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 [wow]uwielbiam takie kompozycje-POZDRAWIAM[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 ponawiam pytanie Sikhama:] a co do pracki....[wow] pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 jak ta dlon tutaj \'anielsko\' wyglada ;D super pracka pozdrawiam [: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Moglbys zrobic cosik takiego ze w miejscu gdzie dlon dotyka kuli robi sie cosik takiego jak w Matrixie gdy Neo dotyka lustra :) jkaby ta kula z wodyu byla zrobiona :) -pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 a pokaz sam render bez bawienia sie w PS :P:P:P(czy sie myle?) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 super !! swietne kompozycyjnie i takie \"mistyczne\" podziwiam [wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 Pablo?... a wiesz, że można używać filtrów PS w Video Post?.... :) mała obróbka kolorów w PS była ale głównie podyktowana tym, że render był 3000x2600 i docelowo musiał być wydrukowany... zamieszczę dziś orginal render z 1 obrazka :) pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 bardzo smaczniutkie i czyściutkie ta dłoń wymiata najbardziej z całej tej scenki szczerze powiedziawszy! :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zAdZiOrKa Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 wow...[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scandal. Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 I agree, baaardzo dobra pracka :D Gr8 work Boowa! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Drażnisz tylko ludzi, którym nie działa V-Ray jak np. MNIE !! [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 Jestem Tu nowy ale pracka poprostu mnie rozwalila.[killer] Prosta a zarazem......brak slow[piwo][killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demawend Napisano 25 Sierpień 2003 Share Napisano 25 Sierpień 2003 Wspaniałe... [wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelart Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 soczyste to jest ale nie myslales zeby kompozycje podciagnac troche w gore ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 Mnie najbardziej się te dłonie podobają:D. Tylko jedna uwaga, że paznkocie chyba troszkę za krótkie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 17 Listopad 2003 Autor Share Napisano 17 Listopad 2003 dzięki za oceny, myslę, że jak będę robił kiedyś coś podobnego to uwzględnie Wasze uwagi. Na teraz ta praca jest już skończona. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 ekstra wypasione. niby takie banalnie proste a swietnie wyglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 niewiedziec czemu, ale zawsze jak ktos wspomni o V-rayu, to odrazu przychodza mi na mysl te kulki i Pendzel, hehe, dziwna sprawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 22 Listopad 2003 Share Napisano 22 Listopad 2003 bardzo mi sie pracki podobaja. proste, przejrzyste, mistyczne, naprawde ciekawe:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi