anathos Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 scena walki magika i urodą_niegrzeszącego_jegomościa; na wszystek jakaś godzina zeszła... uwagi mile widziane.
*NicoN_ Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 bardzo ładnie takie pastlowe klimaty :] Sam magik też uroda nie grzeszy ... Fajny styl, radził bym bardziej do speed modeling...
Belus Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 Jak na godzinkę to bardzo fajne. Fajna kreska , klimaty troszkę jak Duda Gracz (choć nie do końca oczywiście). Kolorki takie trochę "budyniowate" ale całość robi dobre wrażenie. Takie odmienne to wszystko no i o to chodzi! Pozdr.
Pablonardo Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 hehe no dobre, dobre, :D przycepiłbym się tylko do trochę za bardzo fallicznego guza:p i trochę niecenzuralnej wypowiedzi "urodą_niegrzeszącego_jegomościa". Spoko dostaniesz się:)
Pablonardo Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 łooo sorry anathos... pomyliło mi się, rozkojarzony chodze ostatnio:/ nie obrażaj się:p
SansSerif Napisano 3 Luty 2006 Napisano 3 Luty 2006 piękne. przypomina mi http://www.destroyrockcity.com/
Mkaszpir Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 całkiem całkiem, gębule świetne, możnaby się pokusić o lekkie dopracowanie kończyn, ale nie jest to konieczne. skojażenia miałem i owszem ale jakoś ze "światem dysku".
-Dino- Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 fajny klimat, ale co do wykonania to nie mój gust...co nieznaczy że jest niefajne...heheh pozdro
anathos Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 oj, to przykre że Ci nie podchodzi, chyba zaprzestam rysować i tworzyć... tak też uczynie ; ( xd
Rekomendowane odpowiedzi