Ostap.hg Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 Takie projekty często można zobaczyć w filmach SF. Dziwię się trochę że żadna z firm samochodowych nie zaczęła produkować takich projektów na masową skalę (istnieją takie tylko jako "pokazowe" samochody) Model naprawdę fajny... zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 4 Kwiecień 2006 Share Napisano 4 Kwiecień 2006 modelow koncepcyjnych zwykle sie nie produkuje bo sa szalone i 80% pewnie by przeszla obok nich albo zniesmaczona albo zdziwiona...:)...a juz napewno nie tak ekstremalnych wizji jak powyzszy koncpet:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 ladnie.. nie wiem czemu ale mi te tylnie lampy przypominaja lekko kształten lampy porsche 911 gt2, boxtera.. jakos tak ;] ktoś już pisał że każdy samochód ma coś z porsche :) ale to nie znaczy że te swiatła są ładne bo mi akurat się nie podobają, mało pomysłowe, ogólnie jednak model in plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 bardzo wypas, jest sie do czego przyczepic, zwlaszcza do wlasnych gustow, ta fura jest wypas moze zaszalej i wykmin cos dziwnego ze swiatlami? w koncu nasze zueplnei nie przypominaja tych z lat 20 20 wieku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 Bardzo bardzo fajne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 model calkiem spoko, choc widac ze troche krzywy, fajnie ze cos sam wymyslasz a nie robisz podworkowych samochodow ;) tylko jak na samochod sporotowy przydaloby sie pare mocniejszych, ostrzejszych lini ;) poza tym myslales jak szyby beda sie chowac w drzwiach? bo przy takim kacie ich nachylenia i takich cieniutkich drzwiach kiepsko to widze ;) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 GRiPi...ma klime, po co opuszczane szyby?:P Świetny model, tym bardziej, że pomysł własny;] Pozdrawiam i gratuluję;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 zeby wziac frytki w mcdrivie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Model jeszcze niedokończony ale postanowiłem pobawić się lakierem i oświetleniem. Chciałbym zrobić metalika ale nie za bardzo wiem jak .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 model bardzo ładny popracuj jeszcze nad materiałami i będzie super:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 jak dla mnie to materal moze byc ale jest jeden warunek - sceneria musi byc bardzo oplywowa, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi