Napisano 4 Kwiecień 200618 l Takie projekty często można zobaczyć w filmach SF. Dziwię się trochę że żadna z firm samochodowych nie zaczęła produkować takich projektów na masową skalę (istnieją takie tylko jako "pokazowe" samochody) Model naprawdę fajny... zazdroszczę
Napisano 4 Kwiecień 200618 l modelow koncepcyjnych zwykle sie nie produkuje bo sa szalone i 80% pewnie by przeszla obok nich albo zniesmaczona albo zdziwiona...:)...a juz napewno nie tak ekstremalnych wizji jak powyzszy koncpet:)
Napisano 5 Kwiecień 200618 l ladnie.. nie wiem czemu ale mi te tylnie lampy przypominaja lekko kształten lampy porsche 911 gt2, boxtera.. jakos tak ;] ktoś już pisał że każdy samochód ma coś z porsche :) ale to nie znaczy że te swiatła są ładne bo mi akurat się nie podobają, mało pomysłowe, ogólnie jednak model in plus
Napisano 5 Kwiecień 200618 l bardzo wypas, jest sie do czego przyczepic, zwlaszcza do wlasnych gustow, ta fura jest wypas moze zaszalej i wykmin cos dziwnego ze swiatlami? w koncu nasze zueplnei nie przypominaja tych z lat 20 20 wieku :)
Napisano 7 Kwiecień 200618 l model calkiem spoko, choc widac ze troche krzywy, fajnie ze cos sam wymyslasz a nie robisz podworkowych samochodow ;) tylko jak na samochod sporotowy przydaloby sie pare mocniejszych, ostrzejszych lini ;) poza tym myslales jak szyby beda sie chowac w drzwiach? bo przy takim kacie ich nachylenia i takich cieniutkich drzwiach kiepsko to widze ;) powodzenia
Napisano 7 Kwiecień 200618 l GRiPi...ma klime, po co opuszczane szyby?:P Świetny model, tym bardziej, że pomysł własny;] Pozdrawiam i gratuluję;]
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Autor Model jeszcze niedokończony ale postanowiłem pobawić się lakierem i oświetleniem. Chciałbym zrobić metalika ale nie za bardzo wiem jak ....
Napisano 22 Kwiecień 200618 l jak dla mnie to materal moze byc ale jest jeden warunek - sceneria musi byc bardzo oplywowa, pozdr