Leru Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Witam! Drugi tutek, tym razem o kwasie ;) Troszkę poprzeczkę mam nadzieję, że podniosłem. Tutek trwa 30:33 Zajmuje 46MB Ma dźwięk ;) trochę tandetna jakość ale musiałem z nią pojechać, miejsce na serwerze mi się kończy :] Kodek obrazu: techsmith do ściągnięcia tutaj http://download.techsmith.com/tscc/tscc.exe Kodek dźwięku:LameMP3 Mały preview tego do czego w tutku będziemy zmierzać: Preview ~700kb Oraz sam tutek: Tutorial #2 Serdecznie zapraszam do obejrzenia :) Komentarze i krytyka mile widziane. EDIT: Za wszelkie problemy przpraszam :) pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 no piękna sprawa ! podoba mi się dymek ! brawo za inicjatywę i konsekwencję - dodałbym jeszcze jakiś obiekt (np. box) na który spada kwas i część się rozpryskuje i spada na podłoże a część ścieka po sciankach i zżera je troszkę ;) proponuję zrobić "kwas part 2" i pododawać tego typu rzeczy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 No to sciagamy ;] EDIT: Pierwsze slowa - deja vu ;] Ciekawie, ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 No ja juz zasysam, a co do miejsca w razie problemów bij do mnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 lina nie działa mi why??? 8-( Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filoos Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 dlaczego nie mogę ściągać?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Coś nie działa ... ale już zacieram rączki w oczekiwaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 potwierdzam, nie działa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Fajne preview. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 ciekawe kiedy Leru naprawi linka bo mnie az skreca z ciekawosci...... ;) a preview naprawde zacheca do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Nout founde la site :) Poprawiaj! Edit: Juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 wiec tak-krytyka: fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 7 Luty 2006 Share Napisano 7 Luty 2006 Właśnie ściągam... ale już teraz mogę powiedzieć, że efekt w preview ciekawy :) Edit: Przydałby się jeszcze porządny render końcowego efektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 DZIĘKI LERU, jeśli tak dalej pójdzie, to zapewnie zrobi nam tutek do ARMAGGEDONA. :D Pozdrówka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 cholera cos mam zwalone - czemu momentami dzwiek wyprzedza obraz tak o okolo 8-10s?? to jest wina kodekow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi