Napisano 6 Luty 200619 l Witam! Drugi tutek, tym razem o kwasie ;) Troszkę poprzeczkę mam nadzieję, że podniosłem. Tutek trwa 30:33 Zajmuje 46MB Ma dźwięk ;) trochę tandetna jakość ale musiałem z nią pojechać, miejsce na serwerze mi się kończy :] Kodek obrazu: techsmith do ściągnięcia tutaj http://download.techsmith.com/tscc/tscc.exe Kodek dźwięku:LameMP3 Mały preview tego do czego w tutku będziemy zmierzać: Preview ~700kb Oraz sam tutek: Tutorial #2 Serdecznie zapraszam do obejrzenia :) Komentarze i krytyka mile widziane. EDIT: Za wszelkie problemy przpraszam :) pozdrawiam
Napisano 6 Luty 200619 l no piękna sprawa ! podoba mi się dymek ! brawo za inicjatywę i konsekwencję - dodałbym jeszcze jakiś obiekt (np. box) na który spada kwas i część się rozpryskuje i spada na podłoże a część ścieka po sciankach i zżera je troszkę ;) proponuję zrobić "kwas part 2" i pododawać tego typu rzeczy. pozdrawiam
Napisano 7 Luty 200619 l lina nie działa mi why??? 8-( Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later
Napisano 7 Luty 200619 l ciekawe kiedy Leru naprawi linka bo mnie az skreca z ciekawosci...... ;) a preview naprawde zacheca do obejrzenia
Napisano 7 Luty 200619 l Właśnie ściągam... ale już teraz mogę powiedzieć, że efekt w preview ciekawy :) Edit: Przydałby się jeszcze porządny render końcowego efektu :)
Napisano 25 Luty 200619 l DZIĘKI LERU, jeśli tak dalej pójdzie, to zapewnie zrobi nam tutek do ARMAGGEDONA. :D Pozdrówka.
Napisano 26 Luty 200619 l cholera cos mam zwalone - czemu momentami dzwiek wyprzedza obraz tak o okolo 8-10s?? to jest wina kodekow?