Ania Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Piękna dziewica idzie samotnie przez opuszczony park. Nagle zza drzewa wyskakuje straszliwa, krwiopijcza bestja. Piękna, nie przyzwyczajona do takich mocnych przeżyć, mdleje... model: wings3d render: max, vray postwork: corel photopaint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 hie hie, Aniu masz gnialny styl, każda pracka z charakterem..rzĄdzisz!..świetna pracka :) pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 Ładnie Aniu..chociaż ta chmurka jest bzytka ale fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 mnie sie podoba skonfudowana mina poczwary na trzecim obrazku:D nie moje klimaty, ale doceniam. Gratki Aniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 a mi się kompletnie nie podoba, zupełnie nie styl jaki lubie, oceniać nie będe bo bym Cię nie obiektywnie zjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 9 Luty 2006 Share Napisano 9 Luty 2006 eeeeeeee a co ta bestia robi na ostatnim obrazku?? ;] nawet fajne, ale nie moje klimaty edit: aaaaaaaaa, teraz dopiero zauważyłem, że to wiadro jest. Na pierwszy rzut oka wygląda jak część bestii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Na pierwszy rzut oka wygląda jak część bestii :P rzeczywiscie, na pierwszy rzut oka mozna tak pomyslec. co do samej scenki. coz, czuc specyficzny klimat...ktory mi jak najbardziej odpowiada. gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtdaddy Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 bardzo ładne, bardzo rozpoznawalny styl pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 masz fach w rekach --- fajnie, bo tak jak pisza inni w twoich pracach widac konkretny styl a mimo to nie powielasz schematow i kazda pracka jest oryginalna :) obym dozyl takiego poziomu w moich skromnych progach :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi