Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam... W niepamieci zostawiłem swojego Speedstera i przerzuciłem sie na Mazde. Zobaczymy co z tego wynikinie. Komentarze mile widzian :D

mazda28sk.jpg

mazda18cx.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Mały update:D - wytwór dnia dzisiejszego ;p

mazda10jw.jpg

mazda24zp.jpg

mazda36vc.jpg

mazda58us.jpg

mazda42ar.jpg

mazda64yi.jpg

Edit:

Kolejny update, ale z troche bardziej zaawansowanym renderem (sorry za niedoskonałeść cienia, ale mi sie śpieszyło ;p):

mazda5ho.jpg

Napisano
  • Autor

Kolejny render (ale drodzy panstwo, jak ja mam cos poprawia, jak nie wiem co, bo mi nie mówicie :-( [;p])...:

mazda4mw.jpg

Napisano

Przejście tylnej szyby w słupek nie za ciekawie wygląda. Chyba nie powinno być takiego mocnego załamania.

Napisano

Wyglada calkiem calkiem :) Pare zabiegow kosmetycznych i bedzie TIP-TOP :) Widze ze wybierasz sobie coraz trudniejsze formy... To dobrze :) Ogolnie poki co sie mi podoba.

Napisano
  • Autor

Ten watek to chyba umrze z braku postów:/ ale nic. W przerwie na modelowanie czas pomyśleć nad sceną. I tu moje dwie prośby:

1) czy może dysponuje ktoś blueprintami budynku Generals Motors, albo czegoś podobnego??? >chodzi mi o styl budownictwa

2) czy moze mi ktos pomóc w zrobieniu nieba - nie kciałbym używać teksturki żadnej, tylko samodzielnie zrobic niebo. Raczej zachmurzone, czyli - jak zrobic chmurki??

Pozdro...

Napisano

model bardzo ładnie się prezentuje jeszcze minimalne nierówności są ale nie jest źle czekam na jakiś update

co do tych chmurek to w dziale tutorials na stronie max3d.pl masz jakieś o tworzeniu dymu i tym podobnych to może ci się przydadzą

Napisano
  • Autor

Witam. Na wstepie dzieki za posty. Zeby nie było ze nic nie robie - robie coś, ale jakos czasu brak, to raz, a po drugie, nie kce mi sie robi dalej, skoro to co mam nie jest idealne ;p - znaczy, byłbym wdzieczy jakby mi ktoś napisał, co tu jeszcze jest do poprawy >>błagam tylko nie piszcie że cały model, niech skonam

MrKrzysiek - thx za podpowiedź :D