SZAMPEK Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 Witam... W niepamieci zostawiłem swojego Speedstera i przerzuciłem sie na Mazde. Zobaczymy co z tego wynikinie. Komentarze mile widzian :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 fajny start czekamy na wiecej :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 10 Luty 2006 Autor Share Napisano 10 Luty 2006 Mały update:D - wytwór dnia dzisiejszego ;p Edit: Kolejny update, ale z troche bardziej zaawansowanym renderem (sorry za niedoskonałeść cienia, ale mi sie śpieszyło ;p): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 Kolejny render (ale drodzy panstwo, jak ja mam cos poprawia, jak nie wiem co, bo mi nie mówicie :-( [;p])...: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Przejście tylnej szyby w słupek nie za ciekawie wygląda. Chyba nie powinno być takiego mocnego załamania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Wyglada calkiem calkiem :) Pare zabiegow kosmetycznych i bedzie TIP-TOP :) Widze ze wybierasz sobie coraz trudniejsze formy... To dobrze :) Ogolnie poki co sie mi podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 o no fajnie chcialbym juz miec tyle autka zrobionego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 Ten watek to chyba umrze z braku postów:/ ale nic. W przerwie na modelowanie czas pomyśleć nad sceną. I tu moje dwie prośby: 1) czy może dysponuje ktoś blueprintami budynku Generals Motors, albo czegoś podobnego??? >chodzi mi o styl budownictwa 2) czy moze mi ktos pomóc w zrobieniu nieba - nie kciałbym używać teksturki żadnej, tylko samodzielnie zrobic niebo. Raczej zachmurzone, czyli - jak zrobic chmurki?? Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 model bardzo ładnie się prezentuje jeszcze minimalne nierówności są ale nie jest źle czekam na jakiś update co do tych chmurek to w dziale tutorials na stronie max3d.pl masz jakieś o tworzeniu dymu i tym podobnych to może ci się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 Witam. Na wstepie dzieki za posty. Zeby nie było ze nic nie robie - robie coś, ale jakos czasu brak, to raz, a po drugie, nie kce mi sie robi dalej, skoro to co mam nie jest idealne ;p - znaczy, byłbym wdzieczy jakby mi ktoś napisał, co tu jeszcze jest do poprawy >>błagam tylko nie piszcie że cały model, niech skonam MrKrzysiek - thx za podpowiedź :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi