Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam... W niepamieci zostawiłem swojego Speedstera i przerzuciłem sie na Mazde. Zobaczymy co z tego wynikinie. Komentarze mile widzian :D

mazda28sk.jpg

mazda18cx.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Mały update:D - wytwór dnia dzisiejszego ;p

mazda10jw.jpg

mazda24zp.jpg

mazda36vc.jpg

mazda58us.jpg

mazda42ar.jpg

mazda64yi.jpg

Edit:

Kolejny update, ale z troche bardziej zaawansowanym renderem (sorry za niedoskonałeść cienia, ale mi sie śpieszyło ;p):

mazda5ho.jpg

Napisano
  • Autor

Kolejny render (ale drodzy panstwo, jak ja mam cos poprawia, jak nie wiem co, bo mi nie mówicie :-( [;p])...:

mazda4mw.jpg

Napisano

Przejście tylnej szyby w słupek nie za ciekawie wygląda. Chyba nie powinno być takiego mocnego załamania.

Napisano

Wyglada calkiem calkiem :) Pare zabiegow kosmetycznych i bedzie TIP-TOP :) Widze ze wybierasz sobie coraz trudniejsze formy... To dobrze :) Ogolnie poki co sie mi podoba.

Napisano
  • Autor

Ten watek to chyba umrze z braku postów:/ ale nic. W przerwie na modelowanie czas pomyśleć nad sceną. I tu moje dwie prośby:

1) czy może dysponuje ktoś blueprintami budynku Generals Motors, albo czegoś podobnego??? >chodzi mi o styl budownictwa

2) czy moze mi ktos pomóc w zrobieniu nieba - nie kciałbym używać teksturki żadnej, tylko samodzielnie zrobic niebo. Raczej zachmurzone, czyli - jak zrobic chmurki??

Pozdro...

Napisano

model bardzo ładnie się prezentuje jeszcze minimalne nierówności są ale nie jest źle czekam na jakiś update

co do tych chmurek to w dziale tutorials na stronie max3d.pl masz jakieś o tworzeniu dymu i tym podobnych to może ci się przydadzą

Napisano
  • Autor

Witam. Na wstepie dzieki za posty. Zeby nie było ze nic nie robie - robie coś, ale jakos czasu brak, to raz, a po drugie, nie kce mi sie robi dalej, skoro to co mam nie jest idealne ;p - znaczy, byłbym wdzieczy jakby mi ktoś napisał, co tu jeszcze jest do poprawy >>błagam tylko nie piszcie że cały model, niech skonam

MrKrzysiek - thx za podpowiedź :D