Posted February 11, 200619 yr siema może to nie jest odpowoednie miejsce ma ten temat ale ... to moja piersza felga (sam robiłem bez poradników) oceńcie ją w skali od 1 - 10 . dzięki
February 11, 200619 yr Na razie nie ma co oceniać. Nie widać siatki, to co widać można zrobić w kilka minut i do tego jak mi się wydaje jest zbyt obłe.
February 11, 200619 yr jak wyciales tak prosto te jajka? jest na to jakies sposob latwy? takto felga oprucz tych dziur jest prosta PS: (prosta ale NIE prostacka!)
February 11, 200619 yr kto by pomyslal, że w mężczyznach tyle delikatnosci, co chłopakowi krzywde robicie(?) nad fela trzeba jeszcze popracowac dość konkretnie, praktycznie nad wszystkim.
February 11, 200619 yr Author jak ktoś chce sposób to niech mi napisze tu e-maila mój to [email protected]
February 12, 200619 yr design mnie poraża, ale może nie czuje klimatu bo nie wiem od czego to felga. wiec zacznij od solidnego przemyslanego projektu samej bryły, później pomyśl jak osiagnac efekt z wyobrazni i na koniec machnij felge dla relaksu Pozdrawiam ps: widzialem taka felge w wózku dla dziecka z XIX wieku (a moze XVIII) :)