Napisano 11 Luty 200619 l siema może to nie jest odpowoednie miejsce ma ten temat ale ... to moja piersza felga (sam robiłem bez poradników) oceńcie ją w skali od 1 - 10 . dzięki
Napisano 11 Luty 200619 l Ciężko ocenić, bo jest zbyt ciemno. Pokaż screena lepiej z widoczną siatką.
Napisano 11 Luty 200619 l Na razie nie ma co oceniać. Nie widać siatki, to co widać można zrobić w kilka minut i do tego jak mi się wydaje jest zbyt obłe.
Napisano 11 Luty 200619 l jak wyciales tak prosto te jajka? jest na to jakies sposob latwy? takto felga oprucz tych dziur jest prosta PS: (prosta ale NIE prostacka!)
Napisano 11 Luty 200619 l kto by pomyslal, że w mężczyznach tyle delikatnosci, co chłopakowi krzywde robicie(?) nad fela trzeba jeszcze popracowac dość konkretnie, praktycznie nad wszystkim.
Napisano 11 Luty 200619 l Autor jak ktoś chce sposób to niech mi napisze tu e-maila mój to fifi02@poczta.fm
Napisano 12 Luty 200619 l design mnie poraża, ale może nie czuje klimatu bo nie wiem od czego to felga. wiec zacznij od solidnego przemyslanego projektu samej bryły, później pomyśl jak osiagnac efekt z wyobrazni i na koniec machnij felge dla relaksu Pozdrawiam ps: widzialem taka felge w wózku dla dziecka z XIX wieku (a moze XVIII) :)