Pablo Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 wita, chcialem zrobic logo...ale chyba mi cos nie wyszlo...jakos nie mam pomyslu...powiedzicie co o tym myslice... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 moze bez tego kwadratu w tle to by lepiej wygladalo ....... [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 No nie wiem, czy moja obecna wiedza na temat 3d, pozwala mi polemizować, ale... ja bym powiedział, że to nie kwadrat a sześcian :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Originally posted by El Wieczor ja bym powiedział, że to nie kwadrat a sześcian :D zgodze sie na \"kwadrat w 3d\" [piwo] co ty na to ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3X Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 No wlasnie bez tego kwadratu/szescianu ( :] ) byloby znacznie lepsze a poza tym mysle ze jakbys zostawil tylko przednie literki (chodzi mi o cos takiego: zamiast /\\ powinno byc _______ \\/ ____________\\/ _______ K ____________ K legenda: \\ i / to takie lierki :] , K to kamera, a _ to tak zeby to mialo miejsce jakos :P; nie wiem czy mnie rozumie ktos ale ja nie wiem jak to napisac :P ) POZDROWIENIA: D3X NIECH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D P.S. Popracuj nad tym, mnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Ok, niech Ci będzie...godzę się na \"przestrzenny kwadrat\" ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 Oj Pablo.... a możesz to umieścić w rozdziałce 30x70 px? albo spróbować wydrukować na sicie w wielkości 2x2 cm? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 hmm ale fontow standardowych nie uzywamy:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 wcale nie sa standardowe :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 1) to mi sie nie podoba 2) jeszcze nie trafilem na ciekawe logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 1) to mi sie nie podoba 2) jeszcze nie trafilem na ciekawe logo 3) ale sam nie zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi