Pablo Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 wita, chcialem zrobic logo...ale chyba mi cos nie wyszlo...jakos nie mam pomyslu...powiedzicie co o tym myslice... pozdr
rebuzz Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 moze bez tego kwadratu w tle to by lepiej wygladalo ....... [piwo]
El Wieczor Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 No nie wiem, czy moja obecna wiedza na temat 3d, pozwala mi polemizować, ale... ja bym powiedział, że to nie kwadrat a sześcian :D
rebuzz Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Originally posted by El Wieczor ja bym powiedział, że to nie kwadrat a sześcian :D zgodze sie na \"kwadrat w 3d\" [piwo] co ty na to ?? :]
D3X Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 No wlasnie bez tego kwadratu/szescianu ( :] ) byloby znacznie lepsze a poza tym mysle ze jakbys zostawil tylko przednie literki (chodzi mi o cos takiego: zamiast /\\ powinno byc _______ \\/ ____________\\/ _______ K ____________ K legenda: \\ i / to takie lierki :] , K to kamera, a _ to tak zeby to mialo miejsce jakos :P; nie wiem czy mnie rozumie ktos ale ja nie wiem jak to napisac :P ) POZDROWIENIA: D3X NIECH MOCZ BEDZIE Z TOBA! :D P.S. Popracuj nad tym, mnie sie podoba
El Wieczor Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 Ok, niech Ci będzie...godzę się na \"przestrzenny kwadrat\" ;) [piwo]
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Oj Pablo.... a możesz to umieścić w rozdziałce 30x70 px? albo spróbować wydrukować na sicie w wielkości 2x2 cm? pozdrawiam
Gość Karawan Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 1) to mi sie nie podoba 2) jeszcze nie trafilem na ciekawe logo
Gość Karawan Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 1) to mi sie nie podoba 2) jeszcze nie trafilem na ciekawe logo 3) ale sam nie zrobie
Rekomendowane odpowiedzi