Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No i znowu masakra ciezko bedzie wybrac jeden z Twoich projektów ale na pewno wygra Twój. Aktualnie stawiam na to z czarnobialymi boxami[wow]

Pozdrówka.

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 7,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Nie powinniśmy ograniczać sie do koszulek. Prawdziwy fan max3d.pl musi sobie strzelić przynajmniej jeden tatuaż lub chociaż ze dwie kalkomanie. Ja bym to dopisal do regulaminu :D

A prawdziwy fan wygląda tak:

tatuaze.jpg

Napisano

i oczywiscie powinien ubierac sie w barwach serwisu :D :D :D

Widzę, że zaszalałeś :) tyle tych logosów, że się trudno zdecydować który najlepszy. ;) Widzę tylko jedno wyjście każdy dział serwisu będzie miał swoje logo :D

Napisano

no no Leander :) cos czuje ze Katedra Bagginsa, prenumerata Mag.3D i swiadomosc ze to twoje logo jest na koszulce jest bardzo realne :)

Napisano

no no najbardziej podoba mi się to z pomaranczowym tlem :) po obroceniu kolorków bedzie niebieskie czyli też fajne :)

uwazam ze.. cięzka decyzja jest przed adkiem po kilka innych propozycji ciekawych też widzialem . ale moze za trud jak nie glowna nagroda to jakas pocieszenia :P

Napisano

Kurde...szczeka opada doslownie......co za pomysłowość!

Mi odpowiada to proste logo z \"3D\" koloru czerwonego lub niebieskiego...ale wszystkie inne tez są świetne.

A nie dałoby się zrobić kilka wersji koszulek, z różnymi logosami? Wtedy napewno bym wziął duzo wiecej koszulek... brakiuje tylko wersji z jakimś motywem Star Wars [rotfl2]

Napisano

szkoda...ale i tak bedzie świetnie jak ostatecznym logiem bedzie jedno z powyzszych wersji...niech ci z góry szybciej się decyduja bo ja juz chce taka koszulke:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności