Skocz do zawartości

10 nowych propozycji + 1 + 10 + 1 + ho ho ho..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i znowu masakra ciezko bedzie wybrac jeden z Twoich projektów ale na pewno wygra Twój. Aktualnie stawiam na to z czarnobialymi boxami[wow]

Pozdrówka.

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie powinniśmy ograniczać sie do koszulek. Prawdziwy fan max3d.pl musi sobie strzelić przynajmniej jeden tatuaż lub chociaż ze dwie kalkomanie. Ja bym to dopisal do regulaminu :D

A prawdziwy fan wygląda tak:

tatuaze.jpg

Napisano

i oczywiscie powinien ubierac sie w barwach serwisu :D :D :D

Widzę, że zaszalałeś :) tyle tych logosów, że się trudno zdecydować który najlepszy. ;) Widzę tylko jedno wyjście każdy dział serwisu będzie miał swoje logo :D

Napisano

no no najbardziej podoba mi się to z pomaranczowym tlem :) po obroceniu kolorków bedzie niebieskie czyli też fajne :)

uwazam ze.. cięzka decyzja jest przed adkiem po kilka innych propozycji ciekawych też widzialem . ale moze za trud jak nie glowna nagroda to jakas pocieszenia :P

Napisano

Kurde...szczeka opada doslownie......co za pomysłowość!

Mi odpowiada to proste logo z \"3D\" koloru czerwonego lub niebieskiego...ale wszystkie inne tez są świetne.

A nie dałoby się zrobić kilka wersji koszulek, z różnymi logosami? Wtedy napewno bym wziął duzo wiecej koszulek... brakiuje tylko wersji z jakimś motywem Star Wars [rotfl2]

Napisano

szkoda...ale i tak bedzie świetnie jak ostatecznym logiem bedzie jedno z powyzszych wersji...niech ci z góry szybciej się decyduja bo ja juz chce taka koszulke:D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności