Gacek Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 No i znowu masakra ciezko bedzie wybrac jeden z Twoich projektów ale na pewno wygra Twój. Aktualnie stawiam na to z czarnobialymi boxami[wow] Pozdrówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 17 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2003 Nie powinniśmy ograniczać sie do koszulek. Prawdziwy fan max3d.pl musi sobie strzelić przynajmniej jeden tatuaż lub chociaż ze dwie kalkomanie. Ja bym to dopisal do regulaminu :D A prawdziwy fan wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarr Napisano 17 Sierpień 2003 Share Napisano 17 Sierpień 2003 i oczywiscie powinien ubierac sie w barwach serwisu :D :D :D Widzę, że zaszalałeś :) tyle tych logosów, że się trudno zdecydować który najlepszy. ;) Widzę tylko jedno wyjście każdy dział serwisu będzie miał swoje logo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 no no Leander :) cos czuje ze Katedra Bagginsa, prenumerata Mag.3D i swiadomosc ze to twoje logo jest na koszulce jest bardzo realne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshi Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 no no najbardziej podoba mi się to z pomaranczowym tlem :) po obroceniu kolorków bedzie niebieskie czyli też fajne :) uwazam ze.. cięzka decyzja jest przed adkiem po kilka innych propozycji ciekawych też widzialem . ale moze za trud jak nie glowna nagroda to jakas pocieszenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 Kurde...szczeka opada doslownie......co za pomysłowość! Mi odpowiada to proste logo z \"3D\" koloru czerwonego lub niebieskiego...ale wszystkie inne tez są świetne. A nie dałoby się zrobić kilka wersji koszulek, z różnymi logosami? Wtedy napewno bym wziął duzo wiecej koszulek... brakiuje tylko wersji z jakimś motywem Star Wars [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 Logo jest elementem identyfikacji. Jest TYLKO jedno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 szkoda...ale i tak bedzie świetnie jak ostatecznym logiem bedzie jedno z powyzszych wersji...niech ci z góry szybciej się decyduja bo ja juz chce taka koszulke:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 Wezme trzy sztuki, na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi