yuki Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Piękna- młode życie, bestia- choroba, razem- w nierównym tańcu. Może nie mam jeszcze siły na bitwe, ale pomysł zamieszczam według rady.:) trudno-zostaje co jest-i tak na pomysle miało się zakończyć. hihi :) Powdzenia wszystkim, dzięki za komentarze i za przychylne przywitanie na forum. The beautiful - young life, the beast - illnes,fear,resignation, toogether - in unfair dance.
Marluk Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 dobry, ambitny i niebanalny pomysł nie wiele w tej edycji bitwy jest takowych. Pzdr.
himek Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 spiesz sie spiesz --- ciekawe podejscie do tematu - powazne, ale jak dla mnie bardzo trafne :)
LISEK Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 zrob na tym przeswietleniu takiego wielkiego robala w klatce piersiowej....
wd44 Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 LISEK no co ty chyba zartujesz ta praca bedzie naprawde piekna gdy niebedzie w niej elementow fantasty, yuki niezmarnuj szansy pomysl jest godny uwagi i niemozesz go zepsuc niewiem dokladnie jak wyglada rak na przeswietleniu ale to powinna byc jakas plama i zeby byla zauwazalna mozesz ja na taki promienisty czerwony kolor zrobic. Bedzie BOSKO :)
Leru Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 yuki -> witam na forum, witam w Bitwie, powodzenia życzę :)
yuki Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 hihi,co do tego fantazy- hym..dosłowność to pierwszy stopień do śmierci-czasem mniej znaczy więcej-dzięki za poparcie wd44
lolipop Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 pieknie siedzi...dopiero szkic a juz serce sciska.
yuki Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 hiihiihi cóż kiedy czas i talent bywają złośliwe
Gość spokojny Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Za sam (orginalny) pomyśł masz BIG plusa, z ciekawościa czekam na efekt końcowy :)
KatarzynaKoleta Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 Świetny pomysł, fajna poza panny. Czekam na więcej :)
mr_marchew Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 O choroba, ale klimat... no musze powiedzieć że mnie zatkało, takie fajne. Życze powodzenia.
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 heh.. nie zebym byl jakims ponurasem ale taki uPdejcik to chyba troche za malo, mysle ze powinienes pokazac jak namalowales lub wymodelowales ta panienke powodzenia zycze bo pomysl ciekawy
yuki Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 hym.. co do panienki to nie ma za duzo co pokazywać. Ponieważ jeszcze nie dorobiłam się tableta, po prostu narysowałam ścieżki (nogi,ręce,włosy,ubranie),wypełniłam, dałam obrys,trochę mazów pędzlem. tyle:)
Marluk Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 hym.. co do panienki to nie ma za duzo co pokazywać. Ponieważ jeszcze nie dorobiłam się tableta, po prostu narysowałam ścieżki (nogi,ręce,włosy,ubranie),wypełniłam, dałam obrys,trochę mazów pędzlem. tyle:) no i co? dalej, myszką można robić świetne rzeczy. Owszem tablet to wspaniała rzecz, ale nie znaczy to, że myszką nie można dobrych obrazków robić, bo można i to z powodzeniem-trzeba tylko się zmobilizować i do roboty. Masz dobry pomysł, niezłą kompozycję więc atakuj.
wd44 Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 popieram przedmowce w 100% yuki do boju za ojczyzne i wd :D
yuki Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 :o dzięki chłopaki - umiecie nakręcać do pracy:)
wd44 Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 wiesz yuki sa 2 bugi pierwszy z nich to miesien prawej reki jest troche za duzy a drugi to prawa noga przed kolanem jest tez jakies dziwne wzniesienie a z kolei udo od gory troche splaszczone :P troche zamieszalem mysle ze sie polapiesz
nina Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 no szkoda ze nie masz tablecika, bo klimat fajny, mozliwosci masz:)
yuki Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 z tą noga i reką to wiem-lipa na maxa-no chyba ze ktoś ma stawy obrotowe :) postaram się coś wkrótce zaradzić. (tak się zastanawiałam kto w koncu zwróci uwagę-przecież az boli jak się na to patrzy)
Muzzy Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Poprostu pieeeeknie :) Pracka ma genialny klimat. Zycze powodzenia :D
wd44 Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 to jak to wkoncu bedzie dasz aktualke czy nie bo tak czekam i czekam... i czekam i dalej nic :D
yuki Napisano 22 Luty 2006 Autor Napisano 22 Luty 2006 chyba juz nie-przepraszm chyba Cię zawodzę-jeszcze sobie ze wszystim nie radzę-ale będę się pilnie uczyć.
eol Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 bardzo mi sie podoba :) swetna kolorystyka, interpretacja tematu i klimat pozdrawiam
yuki Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 dzięki eol - Twoja też mi się b.podoba :) pozdro
siwy Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Naprawde dobra pracka. Bardzo mi się podoba. Tak trzymaj.
Jonasz_Real Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Suuuper, Yuki ! Spóżnione gratulacje. Bardzo mi sie podoba twoja pracka, bardzo orginalne. Pozdrówka
yuki Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 thx-wiele to znaczy, zwłaszcza jak ogladam wspaniałe prace tych, którzy darzą i mnie swoim dobrym słowem.
giorgione Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 fajniasty pomysł z tym rentgenem. Kolorystycznie też praca ciekawie rozwiązana - i piękna jest piękna :d
polka dot Napisano 27 Luty 2006 Napisano 27 Luty 2006 podoba mi się :) dopiero teraz zobaczyłem.. przez chwile się zastanawiałem czy to nie 3d przypadkiem :) rewelacja.
yuki Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 wow-a to checa-thx-teraz czekam na najmozliwsza krytykę jaka sie moze zdazyc-KAŻDY BŁAD MA BYĆ WYTKNIĘTY-czekam ;) Gratulacje pozostałym nominowanym-to zaszczyt być w tym gronie.
OmeN2501 Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 No dobra - sam sie prosiles :] Pomysl sam bardzo przydal mi do gustu wiec postaram sie pomoc jak najabardziej 1) Jak dla mnie kadr za szeroki i zle ustawiony. Masz focuspoita na srodku i maksymalnie z prawej co troche psuje kompozycje obrazka bo w sumie nie wiadomo gdzie sie patrzyc. Przesun panienke na lozku blizej lewej (prawie na poduszcze) , scianae z rentgenem troche przybliz, zmniejsz moze ciut sam rentgen (bo teraz ogromny jest) - dla mnie chyba tyle jezeli o kompozycje chodzi. Ogolnie zrob obrazek bardziej zwiezly bo sie rozlazi horyzontalnie 2) uzywasz fajnych teksturek ale widac jakos ze to tekstury - a tak byc nie powinno. Uprzestrzenniaj je bardziej. Niektore plytki powinny lekko wystawac ponad powierzchnie sciany przez co rzucac maly cien kolo siebie. To samo ze wszystkimi elementami 3d, bardziej je podkreslic cieniem. 3) Masz duzo swiatla w obrazku ale jego zrodlo tylko jedno (rentgen) domyslam sie ze jest jeszcze jakies poza kadrem ale moze pokusisz sie zrobic obrazke bardziej mroczny, wiecej swiatlocienia. Na pewno na tym zyska, bo teraz jest po prostu za jasny 4)najslabszy wedlug mnie element to postac. Miejscami cieniowanie jest naprawde fajne ale anatomia lezy i umiera. Rece praktycznie nie maja ramion,postac powinna byc bardziej przygarbiona bo teraz wyglada jakby miala za dlugie rece, To samo nogi - choc juz troche mniej. Stopy sa o wieeeele za male (o wiele!) ogolnie miejscami powinienes smielej podkreslac cienie. A i bialy na koszulce jest chyba az nazbyt bialy. Tak jasny kolor powinienes trzymac dla highlightów ;] I moze plamki ciemnej krwi na chusteczce? Praca ma potencjal -ale musisz ja doszlifowac I pliiiz wywal te dziwne kreski co ida z przeswietlenia do niej... nie pasuja tu Powyzsze to tylko moja opinia wiec jak sie komus nie podoba to niech ja oleje ;P
Gość _Kreska_ Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 gratulacje, hehe, no i jak widac myszka niepotrzebna ;)
yuki Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 oki spoko dzieki za uwagi-Omen-swięta racja-zresztą Tobie nie mozna nie ufac :) _Kreska_ thx :) szybki poglad ze zmianami ustawienia
OmeN2501 Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 O o o o - i juz lepiej. Moze jeszcze pania i rentgen troche do srodka ciagnac i bedzie cacy. No i oswietlenie im dalej od rentgena tym slabsze powinno byc
yuki Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 thx-zaraz koncze robote i jak wróce to cos znowu podłubie. Omen twoje rady są bezcenne-thx-mozesz popodrzucac jeszcze :)
JmTm00 Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Nie wiem czemu...ale kojarzy mi sie z "klątwą" moze to ta kolyrystyka....nie wnikam, bo podoba mi sie :D :D :D...Pozdrawiam!
siwy Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Gratuluję zasłużonej nominacji. Będę trzymał mocno kciuki. :) :) :)
Rekomendowane odpowiedzi