Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.Przedstawiam scenę kuszenia Ewy przez szatana.Pierwsza piękna i pierwsza bestia na

ziemi tworzą pierwszy dramat.Moim zamiarem bylo ukazanie sceny prostej i oczywistej jednak przyprawionej nutą tajemniczości, mglistości i erotyki.Corel Photopaint,myszka.

Hello.I would like to present a scene of Eve's temptation by the Satan.The first beauty and the first beast in the world create first drama.My intention was to generate a simple and obvious scene,though flavoured with a doze of mystery, mistiness and erotism.Corel Photopaint & mouse.

gotowe2a8da.jpg

detale

detale0zp.jpg

• Odpowiedzi 98
  • Wyświetleń 26,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wydaje mi sie ze ten temat jest juz zaklepany... nie mowie, ze nie wolno robic takiego samego, ale to troche "nie sportowo" :)

Napisano
  • Autor

shit.no rzeczywisicie.problem w tym ze malo czasu zostalo i juz niewidze szans zebym zmienil koncepcje.sciagania pomyslu nie bylo, temat jest popularny wiec moze futro to potraktuje jako konkurencje:].sam nie wiem.a co na to szefostwo i futro?

praca13az.th.jpg

Napisano

temat jest nawet wiecej niz popularny;) co do rysunku nie wiele jeszcze mozna powiedziec, moze dodaj troche miejsca w dolnej czesci ( tak zeby nie miala stop prawie wspartych o krawedz ) no i kontrastu troche.

pozdrawiam:)

Napisano
  • Autor

hej. dzieki za rady:]...dalem troche oddechu na dole i zrobilem skore wezowi.na tlo narazie nie patrzcie;)

praca29vh.th.jpg

Napisano

noo temat to sam wiesz...ale powiem ci ze sie obroni jak ladnie zrobisz....poki co mysle ze babeczka ciut...ale minimalnie za mala w kadrze..hm..bo to sa 3 fotki posklejane, i powiem Ci ze troszke to widac ale sprytnie zakryles to wezem proponowałbym powiekszyc ciut nogi i przesunąc w prawo....ale ale spiesz sie chlopie!! Powodzenia

Napisano
  • Autor

tlo takie zielono lesne chyba bedzie...myslalem o jakims raju z tylu ale niezdaze z czyms takim..wiec bedzie mgla i drzewa.narazie babka wycieta bo kombinuje z tymi nogami:]

tlo5dy.th.jpg

Napisano
  • Autor

kolejny etap...ciagle pracuje nad kolorami.mam z tym troche problemow:/...chyba sie chwile zdrzemne;]

54rc1.th.jpg

Napisano

No zapowiada się dobrze, mam przeczucie że zdążyc przed czasem, to bardzo dobrze. Kolorki są fajne. Pracuj, pracuj, nie śpij :)

Pozdrówka

Napisano
  • Autor

ciagle kolory mi nie psauja..sa takie nieciekawe

z fioletem w tle

281427colorballance8ud.th.jpg

cieple kolory

cieplekolory2zt.th.jpg

niebieskie cienie postaci i drzewa

niebieskiepolcienie7wd.th.jpg

przygaszone kolory

niebieskiepolmrok5nq.th.jpg

jak myslicie?...

Napisano

jak dla mnie drugi od góry z mniejszym nasyceniem jest git ale przesuń dół babeczki w lewo bo nienaturalnie wygląda. Wąż zasłania tułów i to połączenie ...ale i tak widać.

najlepiej jest sprawdzać funkcją mirror wtedy nakrywasz samego siebie.

Napisano

mi się najbardziej podoba trzecia od góry. Dominuje ciepło, ale są momenty zimne i jakby sieją taki niepokój. Pierwsza absolutnie odpada - taką tandetą zajeżdża [bez obrazy ;)].

Napisano
  • Autor

maronski->druga to jest oryginal z mocniejszym nasyceniem:]

nogi juz zmienialem ale znowu uciekly;)chyba je przykleje.

Morbid->wacham sie miedzy druga a trzecia wlasnie...hmm..w trzeciej mowisz ze niepokoj. to by pasowalo do sceny grzechu.

dzieki za szybka odpowiedz :]

Napisano
  • Autor

pieszcze weza (ekhm!).ale dziubania z tymi luskami:/...jeszcze chce jakis wzor dac na grzbiecie.ale to zostawie sobie na koniec.

waz4lf.th.jpg

Napisano
  • Autor

Myslalem ze ja tu ostatni taki niedobitek zostane na koncu a tu nowa fala ruszyla.powodzenia nowoprzybyli...a ja jade dalej.

99fq.th.jpg

..i ide sie zdrzemnac.troche mi sie wieczor z rankiem przestawil:/

Napisano

świetne, podoba mi się kolorystyka i klimat :) Tylko te fakturki jakieś płaskie nieco, ale tak wogóle to superos :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Eden--dzieki.poprawie.

Vorek--masz racje z ta plaskoscia.nie siedze dobrze w bruszach a wszystko pedzelkiem robic to meczace ;)...ale wkoncu bede musial sie za to zabrac:/

poprawilem tlo

9aaaaaab1xo.jpg

i zblizenie

9aaaaaa7ju.jpg

Napisano

moze byc z tego naprawde fajna praca :> Popracuj jeszcze nad nogami. Rzuc jakas teksture na kore drezwa, bo dziwnie to wyglada - takie lyse :P Po dodaniu wszystkich cieni powinno byc bosko :D

btw - zblizenie na twarz mozna prosic ?

Napisano
  • Autor

hej.Jonasz, jmtm00, Deus-dzieki za wsparcie:]...troche mam problem z nogami.na koncu sie za nie wezme.

tutaj zblizenie twarzy

twarz1ez.jpg

a tutaj tekstura drzewa

teksturadrzewa9bd.jpg

Napisano

dobrze idzie. Trochę mało pomysłu na to, co za drzewem. Może jakaś ciemna głusza byłaby lepsza? Na pewno dało by bardziej zróżnicowane plany i uczyniło to bardziej malarskim. Czy nogi i domyślne biodra nie są za bardzo odsunięte od osi dziewczyny? Wiem, że siedzi lekko skręcona/pochylona, ale chyba za mocno. Spróbuj odbicie lustrzane samych nóg, coś mi się wydaje, że będzie lepiej pasowało do ciała, ale niekoniecznie do kompozycji obrazka.

Napisano

milo patrzec na Twoj obrazek. choc bardziej mi sie podobal w tamtej wersji, sprzed lustrzanego odbicia ;)

Napisano

tiaaaa, cukierkowo ale bardzo przyjemne: ] hehe, niepodoba mi sie tylko ta wygieta prawa noga, dosc glupio wyglada, widzialem referke, ale i tak nieprzemawia to do mnie, pozatym posladek jakos nie tak, hehe

pozdro: ]

Napisano
  • Autor

hej.fajnie ze sie wam podoba.nad nogami jeszcze popracuje.tez mi sie nie podobaja.

yuki-praktyka czyni mistrza:]

Badyl-chodzi ci o sam fakt odbicia czy o zmiany w pracy?

Napisano
  • Autor

pracuje nad detalami.

a tutaj wersja z wiekszym kontrastem i mniejsza intensywnoscia.

12aaalesintensivmorecontrastma.jpg

Napisano

o sam fakt odwrocenia. choc w porownaniu z ostatnia wersja, obrazki z np postu # 31, 32 maja o wiele bardziej "rajski" klimat. teraz jakby za ciemno.

a moze motylka latajacego sobie po raju? :P

Napisano
  • Autor

nie moge sie zdecydowac.doradzicie cos?

12aaa7ee.jpg

12aaalesintensivmoreconajciemn.jpg

Badyl.nie chce zeby sie zrobilo zbyt cukierkowo.ale pomysle nad motylkiem:]

Napisano
  • Autor

yuki-czemu nie motylek?..myslalem jeszcze nad wiewiorka.

Deus,Katarzyna-no to bedzie druga:]

Napisano
  • Autor

no coz.fak ze do zrobienia jeszcze troche zostalo.ale dzisiaj juz nic nie zdzialam.dzieki wszystkim za rady:]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności