Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Przedstawiam scenę kuszenia Ewy przez szatana.Pierwsza piękna i pierwsza bestia na

ziemi tworzą pierwszy dramat.Moim zamiarem bylo ukazanie sceny prostej i oczywistej jednak przyprawionej nutą tajemniczości, mglistości i erotyki.Corel Photopaint,myszka.

Hello.I would like to present a scene of Eve's temptation by the Satan.The first beauty and the first beast in the world create first drama.My intention was to generate a simple and obvious scene,though flavoured with a doze of mystery, mistiness and erotism.Corel Photopaint & mouse.

gotowe2a8da.jpg

detale

detale0zp.jpg

• Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

shit.no rzeczywisicie.problem w tym ze malo czasu zostalo i juz niewidze szans zebym zmienil koncepcje.sciagania pomyslu nie bylo, temat jest popularny wiec moze futro to potraktuje jako konkurencje:].sam nie wiem.a co na to szefostwo i futro?

praca13az.th.jpg

Napisano

temat jest nawet wiecej niz popularny;) co do rysunku nie wiele jeszcze mozna powiedziec, moze dodaj troche miejsca w dolnej czesci ( tak zeby nie miala stop prawie wspartych o krawedz ) no i kontrastu troche.

pozdrawiam:)

Napisano

noo temat to sam wiesz...ale powiem ci ze sie obroni jak ladnie zrobisz....poki co mysle ze babeczka ciut...ale minimalnie za mala w kadrze..hm..bo to sa 3 fotki posklejane, i powiem Ci ze troszke to widac ale sprytnie zakryles to wezem proponowałbym powiekszyc ciut nogi i przesunąc w prawo....ale ale spiesz sie chlopie!! Powodzenia

Napisano

tlo takie zielono lesne chyba bedzie...myslalem o jakims raju z tylu ale niezdaze z czyms takim..wiec bedzie mgla i drzewa.narazie babka wycieta bo kombinuje z tymi nogami:]

tlo5dy.th.jpg

Napisano

ciagle kolory mi nie psauja..sa takie nieciekawe

z fioletem w tle

281427colorballance8ud.th.jpg

cieple kolory

cieplekolory2zt.th.jpg

niebieskie cienie postaci i drzewa

niebieskiepolcienie7wd.th.jpg

przygaszone kolory

niebieskiepolmrok5nq.th.jpg

jak myslicie?...

Napisano

jak dla mnie drugi od góry z mniejszym nasyceniem jest git ale przesuń dół babeczki w lewo bo nienaturalnie wygląda. Wąż zasłania tułów i to połączenie ...ale i tak widać.

najlepiej jest sprawdzać funkcją mirror wtedy nakrywasz samego siebie.

Napisano

maronski->druga to jest oryginal z mocniejszym nasyceniem:]

nogi juz zmienialem ale znowu uciekly;)chyba je przykleje.

Morbid->wacham sie miedzy druga a trzecia wlasnie...hmm..w trzeciej mowisz ze niepokoj. to by pasowalo do sceny grzechu.

dzieki za szybka odpowiedz :]

Napisano

Myslalem ze ja tu ostatni taki niedobitek zostane na koncu a tu nowa fala ruszyla.powodzenia nowoprzybyli...a ja jade dalej.

99fq.th.jpg

..i ide sie zdrzemnac.troche mi sie wieczor z rankiem przestawil:/

Napisano

świetne, podoba mi się kolorystyka i klimat :) Tylko te fakturki jakieś płaskie nieco, ale tak wogóle to superos :)

Pozdrawiam

Napisano

Eden--dzieki.poprawie.

Vorek--masz racje z ta plaskoscia.nie siedze dobrze w bruszach a wszystko pedzelkiem robic to meczace ;)...ale wkoncu bede musial sie za to zabrac:/

poprawilem tlo

9aaaaaab1xo.jpg

i zblizenie

9aaaaaa7ju.jpg

Napisano

moze byc z tego naprawde fajna praca :> Popracuj jeszcze nad nogami. Rzuc jakas teksture na kore drezwa, bo dziwnie to wyglada - takie lyse :P Po dodaniu wszystkich cieni powinno byc bosko :D

btw - zblizenie na twarz mozna prosic ?

Napisano

hej.Jonasz, jmtm00, Deus-dzieki za wsparcie:]...troche mam problem z nogami.na koncu sie za nie wezme.

tutaj zblizenie twarzy

twarz1ez.jpg

a tutaj tekstura drzewa

teksturadrzewa9bd.jpg

Napisano

dobrze idzie. Trochę mało pomysłu na to, co za drzewem. Może jakaś ciemna głusza byłaby lepsza? Na pewno dało by bardziej zróżnicowane plany i uczyniło to bardziej malarskim. Czy nogi i domyślne biodra nie są za bardzo odsunięte od osi dziewczyny? Wiem, że siedzi lekko skręcona/pochylona, ale chyba za mocno. Spróbuj odbicie lustrzane samych nóg, coś mi się wydaje, że będzie lepiej pasowało do ciała, ale niekoniecznie do kompozycji obrazka.

Napisano

tiaaaa, cukierkowo ale bardzo przyjemne: ] hehe, niepodoba mi sie tylko ta wygieta prawa noga, dosc glupio wyglada, widzialem referke, ale i tak nieprzemawia to do mnie, pozatym posladek jakos nie tak, hehe

pozdro: ]

Napisano

hej.fajnie ze sie wam podoba.nad nogami jeszcze popracuje.tez mi sie nie podobaja.

yuki-praktyka czyni mistrza:]

Badyl-chodzi ci o sam fakt odbicia czy o zmiany w pracy?

Napisano

o sam fakt odwrocenia. choc w porownaniu z ostatnia wersja, obrazki z np postu # 31, 32 maja o wiele bardziej "rajski" klimat. teraz jakby za ciemno.

a moze motylka latajacego sobie po raju? :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności