Napisano 3 Sierpień 200321 l jestem pierwszy !! jestem pierwszy !!! :-) po ostatniej bitwie wiemy na co Cie stać... wiec nic tylko życzyć powodzenia i czekamy na jakies rendery !!!
Napisano 4 Sierpień 200321 l Pazzi fajnie że znowu można zobaczyć Twoją prackę na forum... jak zawsze wysoka klasa...niecierpliwie czekam na pierwzse rreendery..[boje się]:]
Napisano 4 Sierpień 200321 l cześć pazzi :) jak miło, że widzę Cię na bitwie - jak widzę zaczynasz fajnie... pozdrawiam [piwo]
Napisano 4 Sierpień 200321 l Autor oj, Boowa...narazie to jeszcze plastelina! ...ale będę się starała....
Napisano 5 Sierpień 200321 l Hi, Nie będę ukrywać że dopinguję. Doskonale wiem jak ciężko przebrnąć przez zrobienie robala (jednym z moich pierwszych modeli była mrówka). Na razie idzie ci dobrze. Bez jakiegoś rewelacyjnego oddania detali czy specjalnego polotu, ale dobrze. Więc spokojnie i cierpliwie kontynuuj. Kluczowe będzie oddanie chityny i nadanie scenie światłocienia o charakterze mikro świata. Ciężka przeprawa :), ale warto... Wierz mi.
Napisano 5 Sierpień 200321 l Pazzi - spróbuj może dodać więcej detali - na tym zdjęciu co ci zarzuciłem doskonale je widać - choćby taka obwódka dookoła głowy. i może wyrenderuj ze skylightem odrazu bedzie lepiej ;) życzę powodzenia w dalszej pracy. ps . ostatnio siedzial u mnie w gaderobie taki zielony duży konik :)
Napisano 6 Sierpień 200321 l Autor Dawidzie, staram się modelować od ogółu do szczególu.... poza tym nie spędzam tyle czasu nad nim co nad elficą,....i mam jeszcze inne rzeczy do zrobienia. Bo dzięki tym innym rzeczom mogę być tu z Wami na Forum i w moim ukochanym mieście! Pozdrawiam Wszystkich!
Napisano 6 Sierpień 200321 l Autor Chętnie przeczytam Wasze posty z komentarzem, najlepiej tym najbardziej krytycznym! Bo jesteśmy tu aby coś zyskać............ więc apeluję abyśmy się częściej odwiedzali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 6 Sierpień 200321 l To pokaż go z nowymi nóżkami... Skrzydła chyba ciut za krótkie i podziały odwłoka bardzo agresywne. Strasznie gęsta siatka- trudno powiedzieć czy potrzebnie.
Napisano 6 Sierpień 200321 l Spokojnie Pazzi, idziesz w dobrym kierunku. Musisz po prostu przyspieszyć.
Napisano 6 Sierpień 200321 l Autor Czy teraz też wydaje się zbyt gęsta siatka?....to był Mesh Smooth :) ...i nóżki- na życzenie!
Napisano 6 Sierpień 200321 l Podpodziel krzyżowo końcówki odwłoczka, a potem pozaokrąglaj je. Pozamieniaj polygonki na główce na quady, a i oczywiście nadaj główce płynności.
Napisano 6 Sierpień 200321 l Ooo tylnia nóżka bardzo ładna, ale przednie są złe. Przyjrzyj się, nóżki się rozszerzają, a u ciebie są jakby pozaginanym drutem... Poza tym ok.
Napisano 6 Sierpień 200321 l pAZZI !! genialne postępy pracy... a nóżka zwaa na kolana....oj widzę że uczestnicy bitwy dostali od Ciebie nie lada wyzwanie...trzymam za Ciebie kciuki(dobrrze o tym wiesz).....:]:][mruga]
Napisano 7 Sierpień 200321 l Autor i Do JUTRA! Postaram się poprawić kilka rzeczy i wejść w szczegóły.
Napisano 7 Sierpień 200321 l Kształt główki- Twoja (ekhm... Twojego modelu) ma okrągłe \"czoło\", te na zdjęciach wyglądają na nieco bardziej trójkątne. Przejścia nóżek w tłów i układ skrzydełek to detale które pewnie będziesz poprawiać później ale skoro prosiłeś/aś ? o krytykę to dla porządku wspominam. Świetnie Ci idzie- miło się ogląda updaty.
Napisano 7 Sierpień 200321 l Witam !! No więc ja bym radził pogrubić minimalnie górną połowę nóżek ( uda :D ), widać na zdjęciu, że są trochę grubsze. Pozatym ładny model, trzymam kciuki pazzi :) Pozdrawiam !! !!
Napisano 8 Sierpień 200321 l Autor Dzięki za komentarze Wam... poprawię jak tylko znajdę chwilę czasu..., niestety muszę w między czasie troszkę komercji popełnić.... i to mnie smuci Zwrócę uwagę na Wasze uwagi:) i jeszcze raz dzięki Do (mam nadzieje szybkiego) zobaczenia!!!! [3m się]
Napisano 9 Sierpień 200321 l chyba najlepiej wiem ile serca wkładasz w swoje projekty...i to jak pieczołowicie nad nimi pracujesz... podziwiam Cię za to co robisz..i jak to robisz. Niewątpliwie jesteś autorytetem do pracy...gratuluję.. no iczekam na ciąg dalszy[spox]
Napisano 12 Sierpień 200321 l No pazziczku moj drogi jak na poczatek to wypasik , super podoba mi sie cala praca widac jeszcze pare niedociagniec ale to sa szczególy wypas , fajnie ci idzie , ja tu teraz wchdoze szukam sobie bledziorów i jakiejs luki u ciebie w pracy ale niewiele tego widze ( a moze nawet jak widze to nie bede taka swinia hehehe) Powarznie to teraz ci opisze co móglbyc poprawic bo widze ze wszyscy tylko ci super i bardzo dobrze ale kurde pomu to nie ma komu heheh Oki malo szczególów wyjsciowych chwilowo zrobiles tlyko obrys calosc ale teraz musisz sie pobawic szczególami .... przyjrzyj sie temu obrazkowi jaki dales z zywym konikiem a potem spójz na swoja prace ... wiem wiem duzo roboty ale masz tez duzo czasu wiec spokojnie widze ze nie zalamujesz i mysle ze wszytsko bedzie na tyle dobrze ze skonczysz prace na czas :D [piwo][piwo] Powodzenia czlowieku drogi :D
Napisano 14 Sierpień 200321 l Calkiem Ci to idzie:-) tylko proporcje troszke nie takie (dlugosc odwloka i grubosc nozek, i malo szczegolow na tulowiu) ale to chyba wiesz:-) powodzenia:)
Napisano 21 Sierpień 200321 l pracuj pracuj nie poddawaj się idziesz w dobrym kierunku. czekam na kolejne updaty.