pazzi Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 ...wskoczył konik do zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 jestem pierwszy !! jestem pierwszy !!! :-) po ostatniej bitwie wiemy na co Cie stać... wiec nic tylko życzyć powodzenia i czekamy na jakies rendery !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 koniki są świetne :) zatem oczekuje renderów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dramaturg Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 tak tak ... wszyscy kochają koniki ;) a gdzie renderki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 moze ci sie przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 Pazzi fajnie że znowu można zobaczyć Twoją prackę na forum... jak zawsze wysoka klasa...niecierpliwie czekam na pierwzse rreendery..[boje się]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 dzięki za posty to początki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 cześć pazzi :) jak miło, że widzę Cię na bitwie - jak widzę zaczynasz fajnie... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 oj, Boowa...narazie to jeszcze plastelina! ...ale będę się starała.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 Dobranoc Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 macha rączką na Dzień Dobry.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 jak narazie ładny, :) zarzuć siateczke myślałaś nad jakimś otoczeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 to tak mniej więcej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2003 a otoczenie? napewno na liściu...... może coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Hi, Nie będę ukrywać że dopinguję. Doskonale wiem jak ciężko przebrnąć przez zrobienie robala (jednym z moich pierwszych modeli była mrówka). Na razie idzie ci dobrze. Bez jakiegoś rewelacyjnego oddania detali czy specjalnego polotu, ale dobrze. Więc spokojnie i cierpliwie kontynuuj. Kluczowe będzie oddanie chityny i nadanie scenie światłocienia o charakterze mikro świata. Ciężka przeprawa :), ale warto... Wierz mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 Pazzi - spróbuj może dodać więcej detali - na tym zdjęciu co ci zarzuciłem doskonale je widać - choćby taka obwódka dookoła głowy. i może wyrenderuj ze skylightem odrazu bedzie lepiej ;) życzę powodzenia w dalszej pracy. ps . ostatnio siedzial u mnie w gaderobie taki zielony duży konik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 Dawidzie, staram się modelować od ogółu do szczególu.... poza tym nie spędzam tyle czasu nad nim co nad elficą,....i mam jeszcze inne rzeczy do zrobienia. Bo dzięki tym innym rzeczom mogę być tu z Wami na Forum i w moim ukochanym mieście! Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 i wiele rzeczy zmienię.... już \"nóżki\" ma inne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 Chętnie przeczytam Wasze posty z komentarzem, najlepiej tym najbardziej krytycznym! Bo jesteśmy tu aby coś zyskać............ więc apeluję abyśmy się częściej odwiedzali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 To pokaż go z nowymi nóżkami... Skrzydła chyba ciut za krótkie i podziały odwłoka bardzo agresywne. Strasznie gęsta siatka- trudno powiedzieć czy potrzebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Spokojnie Pazzi, idziesz w dobrym kierunku. Musisz po prostu przyspieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 Czy teraz też wydaje się zbyt gęsta siatka?....to był Mesh Smooth :) ...i nóżki- na życzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Podpodziel krzyżowo końcówki odwłoczka, a potem pozaokrąglaj je. Pozamieniaj polygonki na główce na quady, a i oczywiście nadaj główce płynności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 liść tzw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 Ooo tylnia nóżka bardzo ładna, ale przednie są złe. Przyjrzyj się, nóżki się rozszerzają, a u ciebie są jakby pozaginanym drutem... Poza tym ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 chciałabym aby był podobny KIEDYŚ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 pAZZI !! genialne postępy pracy... a nóżka zwaa na kolana....oj widzę że uczestnicy bitwy dostali od Ciebie nie lada wyzwanie...trzymam za Ciebie kciuki(dobrrze o tym wiesz).....:]:][mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2003 i Do JUTRA! Postaram się poprawić kilka rzeczy i wejść w szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Kształt główki- Twoja (ekhm... Twojego modelu) ma okrągłe \"czoło\", te na zdjęciach wyglądają na nieco bardziej trójkątne. Przejścia nóżek w tłów i układ skrzydełek to detale które pewnie będziesz poprawiać później ale skoro prosiłeś/aś ? o krytykę to dla porządku wspominam. Świetnie Ci idzie- miło się ogląda updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elrond Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Witam !! No więc ja bym radził pogrubić minimalnie górną połowę nóżek ( uda :D ), widać na zdjęciu, że są trochę grubsze. Pozatym ładny model, trzymam kciuki pazzi :) Pozdrawiam !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 Dzięki za komentarze Wam... poprawię jak tylko znajdę chwilę czasu..., niestety muszę w między czasie troszkę komercji popełnić.... i to mnie smuci Zwrócę uwagę na Wasze uwagi:) i jeszcze raz dzięki Do (mam nadzieje szybkiego) zobaczenia!!!! [3m się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 chyba najlepiej wiem ile serca wkładasz w swoje projekty...i to jak pieczołowicie nad nimi pracujesz... podziwiam Cię za to co robisz..i jak to robisz. Niewątpliwie jesteś autorytetem do pracy...gratuluję.. no iczekam na ciąg dalszy[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 super koniczek, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 No pazziczku moj drogi jak na poczatek to wypasik , super podoba mi sie cala praca widac jeszcze pare niedociagniec ale to sa szczególy wypas , fajnie ci idzie , ja tu teraz wchdoze szukam sobie bledziorów i jakiejs luki u ciebie w pracy ale niewiele tego widze ( a moze nawet jak widze to nie bede taka swinia hehehe) Powarznie to teraz ci opisze co móglbyc poprawic bo widze ze wszyscy tylko ci super i bardzo dobrze ale kurde pomu to nie ma komu heheh Oki malo szczególów wyjsciowych chwilowo zrobiles tlyko obrys calosc ale teraz musisz sie pobawic szczególami .... przyjrzyj sie temu obrazkowi jaki dales z zywym konikiem a potem spójz na swoja prace ... wiem wiem duzo roboty ale masz tez duzo czasu wiec spokojnie widze ze nie zalamujesz i mysle ze wszytsko bedzie na tyle dobrze ze skonczysz prace na czas :D [piwo][piwo] Powodzenia czlowieku drogi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Calkiem Ci to idzie:-) tylko proporcje troszke nie takie (dlugosc odwloka i grubosc nozek, i malo szczegolow na tulowiu) ale to chyba wiesz:-) powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 pracuj pracuj nie poddawaj się idziesz w dobrym kierunku. czekam na kolejne updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi