dawid Napisano 3 Sierpień 2003 Napisano 3 Sierpień 2003 przyłączam się do bitwy z moją ważką - pomysł się rozwija - napisze więcej jak będę miał konkretną wizję narazie mogę powiedzieć, że ważka ta będzie ukazana razem z ludzką ręką w dużym przybliżeniu (zobaczymy czy sie uda)
dramaturg Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 no no .... całkiem ładnie ... kolejna ważka do kolekcji - tylko troszke nóżki ma dziwne - myślę, że powinieneś coś z nimi zrobić (pierwsze są zbyt długie a ostatnie zbyt krótkie) powodzenia [soczek]
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 dramaturg - to dziwne bo wszystkie są dokładnie tej samej długości ;)... ale chyba nie powinny prawda?? bo ja dokładnie nie wiem
Badyl Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 chyba nie :) to wyglada tak jakby Twoja wazka stala troche krzywo i niektore czesci nog sa po protsu schowane przez podloze... pozdrowienia i powodzenia.
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 thx , myślę, że teraz lepiej. poprawilem odnóża i dodałem troche szczegółów do pancerza ...
pazzi Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 no, no, ....Dawidzie! niezła ta ważka!....ładnie ją budujesz powodzenia!!!:]
dramaturg Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 jeśli chodzi o długość nóżek, to z tego co wiem (troszke naoglądałem się referencji) przednie są najkrótsze a tylne najdłuższe i najbardziej mięsiste;) ważka zapowiada się bardzo przyjemnie, ale miałbym prośbę, żebyś nadał jej jakiś jaśniejszy materiał - będzie więcej widać powodzenia
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 ok, nóżki poprawione kolorek jaśniejszy
Monster Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Dawidzie, piekna wazka sie zapowiada... :) Ciekawe czy bedzie sie \"wozic\" (LOL) po miescie nowiutkim Maybachem :D
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 skrzydełko - musze popoprawiac jeszcze juz widze :)
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 robilem - ręcznie - przypominało to szycie :)
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 i skrzydełka z ważką - mówcie co poprawiać, błagam - zanim sie zabiore za texturki...
mORPH Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Dla mnie bomba tylko dowlok troszke za dlugi, skrod calosc albo usun ze 2 segmenty
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 heh no nie wiem, na takim obrazku dokładnie tykle samo jest, ale zobacze, może będzi lepiej
RadX Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Fakt troszkę odwłoczek za długi a pozatym nic dodać nic ująć.
Monster Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 No bardzo dobre. Juz czekam na teksturki [killer]
dawid Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Napisano 4 Sierpień 2003 monster - ja też czekam ;) ale kurde same nie chcą się zrobić :( a mi też sie nie chce ...
Yano Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 no ładnie, model pierwsza klasa. Jak Ci sie chce to rzuć też siatką bo chciałbym zobaczyc. aha no i fajne skrzydełka, że Ci sie też chciało je tak modelowac :) ...no no. [spadówa]
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Ważka jest coraz bardziej wysmakowana...., śliczne skrzydełka, no śliczne!..... już nie mogę się doczekać kiedy zaczniesz texturować i one będą tak połyskiwały....
dawid Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 1 test texturki powiedzcie jakbyście to widzieli
pazzi Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 dawidzie może zbliż bo ja słabo widzę a chętnie pomogę....
dawid Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 heh nie szkodzi :) zaraz zamieszcze zblizenie
dawid Napisano 5 Sierpień 2003 Autor Napisano 5 Sierpień 2003 bardzo proszę o komentarze i krytyczne uwagi na temat modelu i texturki , plz [pomocy]
Barył Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Witam :) model spoko nie pasi mi tylko troche wychodzenie odnoz spod modelu.W moich oczach troszke dziwnie to wyglada. Co do texturki jest fajna :) tylko te czarne fredzelki troche mi nie pasza ale tylko troseczke :) Mógłbyś zrobić żeby ten niebieski kolor sie troche mienil na fioletowo :) -pozdr
dawid Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 thx, chyba zrobie kadłub od nowa, bo mi się nie podoba :)
pazzi Napisano 7 Sierpień 2003 Napisano 7 Sierpień 2003 Model jest wg. mnie dobry! Jak już wcześniej wspomniałam: wyczute proporcje!.... pewnie, zawsze można się czepiać że coś tam, że np. w części odwłoka coś jest za grube albo za cienkie ale to poniekąd inwencja.... autorska definicja. a texturka ma ładne kolorki ale brakuje mi jakiegoś przejścia, owszem fajnie jak jest kontrastowa lecz jakiś przebłysk innego odcienia przydałby się...... POWODZENIA, wiem że na dużo Cię stać!
dawid Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 wreszcie zdobylem się na update :) co myślicie o takiej texturce?
giorgione Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 Obiekcik masz świetniacki :D Ale ta ostatnia teksturka barzdiej przypomina kamień:( Pozdrawiam Giorgione
dawid Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 rzeczywiście z bliska kamień - zaraz zamieszcze troszke mniejsze i troszke poprawione...zobaczymy dzięki za commenta :)
RK Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 Pewnie się mylę ale może na coś to się przyda... Twój owad to raczej \"prawdziwa\" ważka (nie \"damsel\")- w większości fotek które widziałem są one bardziej matowe, z czymś w rodzaju meszku na powierzchni (jak na śliwkach) - ten materiał który masz chyba za bardzo się błyszczy i to przygłusza trochę kolory. Niesamowita geometria- powinieneś być zegarmistrzem.
dawid Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 dzięki RK - ja właśnie znalazłem taki gatunek ważki co nie miała meszku tylko coś takiego co jak drewno wyglądało i własnie tam też takie bliki były :) ale zobacze jak będzie z meszkiem wyglądała bo może lepiej :)
dawid Napisano 12 Sierpień 2003 Autor Napisano 12 Sierpień 2003 oto i tułów, zapomnialem tego ogonka przed renderem podnieść :)
SiD Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 WOW No widze ze sie bierzesz ostro do roboty spokojnie nie skalecz sie Praca jest wypasiona textura ladnie wyghlada i efekt wlosów BRavo :D jestem zdumiony ... Napewno wiele sie jeszcze zmieni i dlugo bedzie trzeba czekac na samá glowe ale ja jzu norlamnie to wypasik nie no fajnie fajnie ( nie zebym byl zazdrosny hihihihi )[piwo]
RK Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 David- nie wiem czy nie jest za późno ale podsyłam screeny z połaczeniem nóg i skrzydeł tak jak obiecałem. Pozdrowienia. REMOVED Jeśli mogę prosić zgraj sobie i daj znać to zdejme ze strony (nie mam zbyt wiele miejsca)
dawid Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 dziekuje serdecznie, juz sobie zgralem nie jest za poxno bo skrzydelka musze przylaczyc jakos :)
Rekomendowane odpowiedzi