Rincewind Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Witam! Mam nowego FR 1 i po instalacji, gdy włączam MAXA 5.0 to, pokazuje mi komunikat natępujący: Failed to initialaze dll, czy coś takiego. No w każdym razie, pozwalami zapalić tylko FinalToon\'a, resztę mam nieosiągalną . I robiłęm już wszystkie kombinacje z instalacją: 1. Modyfikowałem plugin.ini i i nie modyfikowałem 2. Zinstalowałem MAXA na innej partycji No i nie wiem. Pomóżcie:( Pozdrawiam.
El Wieczor Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Nie mam pojęcia o co chodzi. Też mam Stage-1 i maxa 5 i ŻADNYCH problemów nie napotkałem. [co?]
rly Napisano 5 Sierpień 2003 Napisano 5 Sierpień 2003 Podczas instalacji wybiera sie core\'a porgramu albo instalacja dla P4 i bodajze athlona albo dla P2,P3 i durona na 99.9% to jest to
Bzyku Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 jak podaje cebas na swoim forum to fr stage-1 tylko dla maxa5 wymaga zainstalowanego backburnera (standardowo jest on w pakiecie maxa) a jesli to nie pomoze to trzeba z katalogu 3dsmax5\\backburner2 przegrać plik nrapi20.dll do głównego katalogu maxa!!!
Rincewind Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 Dziękuję za posty. bzyku: Sprawdzę to co napisałeś i się odezwę. Pozdrawiam.
Rincewind Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Napisano 6 Sierpień 2003 Aha, byłbym zapomniał. Gith: Dzięx, bardzo:)
Gith Napisano 6 Sierpień 2003 Napisano 6 Sierpień 2003 My pleasure :) Tez mialem blad Failed to initialize - tak jak kolega rly napisal jak ma sie Athlona (nizej niz XP a i tak czasem Xp nie chodza) albo Durona trzeba wybrac przy instalacji Core dla Pentiuma II/III Pozdrawiam Gith
Rincewind Napisano 7 Sierpień 2003 Autor Napisano 7 Sierpień 2003 No i właśnie ja mam taki komputer HAJTEK, Athlon 1 Gh, więc wybrałem CORE dla Pentium II/III i wszystko jest już GIT ! Mimo to dziękuję bardzo za wszystkie podpowiedzi i porady. Pozdrawiam.
dreda Napisano 8 Sierpień 2003 Napisano 8 Sierpień 2003 faktycznie. też się męczyłem, żeby zainstalować FR stage-1 i du**.... ale po wybraniu core\'a dla pentium ruszyło bez problemu :] tak ps. to chyba jednak zostanę przy brazilu... :] [spox]
Rekomendowane odpowiedzi