Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mam nowego FR 1 i po instalacji, gdy włączam MAXA 5.0 to, pokazuje mi komunikat natępujący: Failed to initialaze dll, czy coś takiego.

No w każdym razie, pozwalami zapalić tylko FinalToon\'a, resztę mam nieosiągalną . I robiłęm już wszystkie kombinacje z instalacją:

1. Modyfikowałem plugin.ini i i nie modyfikowałem

2. Zinstalowałem MAXA na innej partycji

No i nie wiem. Pomóżcie:(

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Podczas instalacji wybiera sie core\'a porgramu albo instalacja dla P4 i bodajze athlona albo dla P2,P3 i durona na 99.9% to jest to

Napisano

jak podaje cebas na swoim forum to fr stage-1 tylko dla maxa5 wymaga zainstalowanego backburnera (standardowo jest on w pakiecie maxa) a jesli to nie pomoze to trzeba z katalogu 3dsmax5\\backburner2 przegrać plik nrapi20.dll do głównego katalogu maxa!!!

Napisano
  • Autor

Dziękuję za posty.

bzyku: Sprawdzę to co napisałeś i się odezwę.

Pozdrawiam.

Napisano

My pleasure :)

Tez mialem blad Failed to initialize - tak jak kolega rly napisal jak ma sie Athlona (nizej niz XP a i tak czasem Xp nie chodza) albo Durona trzeba wybrac przy instalacji Core dla Pentiuma II/III

Pozdrawiam

Gith

Napisano
  • Autor

No i właśnie ja mam taki komputer HAJTEK, Athlon 1 Gh, więc wybrałem CORE dla Pentium II/III i wszystko jest już GIT !

Mimo to dziękuję bardzo za wszystkie podpowiedzi i porady.

Pozdrawiam.

Napisano

faktycznie. też się męczyłem, żeby zainstalować FR stage-1 i du**.... ale po wybraniu core\'a dla pentium ruszyło bez problemu :] tak ps. to chyba jednak zostanę przy brazilu... :] [spox]