Sibil Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 mariusz max/vrayhttp://img131.imageshack.us/img131/1826/scene2eo.jpg mile widziany jaki kolwiek komentarz Maxem bawię się ok 1,5 roku, Dof faktycznie nie ma ale czy kazde zdjęcie ma byc portretem?
dariusz Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 cos ludzie nie pisza..:/ mi sie podoba, nawet bardzo, ma klimacik:) ale materiał złota mi nie podchodzi i bump mapa miejscami rozmyta... pozdrawiam ps. szkiełko dziwnie zniekształca (a może tak ma być :))
naeq Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 fajne fajne... ale... co to jest za blur na tej powierzchni na której wsyztsko stoi ?? wsyztsko zblurowane oprocz rzeczy połorzonych dalej, te dalej mają całkowicie ostre odbicia... coś nie tak... chyba robiłeś go ręcznie ;P
Lucas Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 Całkiem ładne, ale moim zdaniem trochę żeś za dużo napakował przedmiotów:). U Ciebie jest i zegarek i kielich i nawet pierścionki, pójście w ilość nie jest do końca dobrym pomysłem, chociażby ze względu na to, że widzowi ciężko jest się skupić na wątku przewodnim pracy. Lepiej jest korzystnie wyeksponować jeden obiekt, zwłaszcza, gdy posiada on detale. Pozdrawiam.
deshu Napisano 1 Marzec 2006 Napisano 1 Marzec 2006 Podłoga zabardzo odbija, wolalbym gdyby to stalo a nie lezalo. +++ A tak wogole to eleganckie chcialbym to miec na biurku.
Rekomendowane odpowiedzi