Dawcio_m Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Witam. Moja większa pracka audi a6 chciałbym zrobić jeszcze wnętrze ale nie wiem czy mi się uda bo jeszcze nigdy nie robiłem za zwyczaj to były 2 siedzenia i kierownica. Nie chciałem go tu dawać ale jakoś mi się spodobał. No to nie bijcie za mocno. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9pnfstb49zn3nc9x.html i siatka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/j3xdqqjnnazt21a4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Nie jest źle. O dziwo nie widać tych wszystkich krzywizn w siatce na renderze :D Popraw koniecznie boczną szybę, bo jest siatka jest strasznie krzywa. No i lusterko wydaje się ciut za małe. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Model na renderze fajny, ale siatka - ładnie to to nie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Siatka miejscami nieciekawa ale po co to zmieniać jak na renderze jest ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 No wiem siatka troche do kitu ale jak na renderze zbytnio nie widać błędów to nie będę jej ruszał a tu jeszcze od tylca http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/piw3xrw7r07l8f38.html KamillM lusterko jest według rzutów no chyba że w rzutach było za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Trochę nieczytelny ten render. Rzuć jakieś światło na tył, no i siateczka ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 no dobra widzę że zainteresowanie tym wątkiem jest nikłe więc daje siatke i render może zaczniecie coś oceniać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/peygxszjkogxngun.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/opnz9i1xztrgawlo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Mi tam sie podoba, ważne jak wszystko wygląda a nie jaka jest krzywa siatka skoro na renderze nic za bardzo nie widać to jest okej, zapodaj z jakims lakierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Hm albo mi się zdaje albo szyby boczne są jakby za duże :| Możesz pokazać rzut z boku? Ogólnie jest bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 eee chyba nie, pasują z rzutami, myślę Ardeni chętnie bym pokazał z lakiem ale nie wiem jak go ładnie zrobić, pobawie sie troche i dam, zobaczymy co mi wyjdzie. I dzięki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Hm więc to pewnie wina perspektywy :) BTW) przednia szyba powinna być bardziej wypukła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 Sie poprawi. Niewiem jaki lak zrobić taki albo taki albo jeszcze jakiś inny doradzcie coś bo za bardzo sie na tym nie znam, dobra zabieram sie za modelowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Jest to jeden z moich ulubionych modeli no nie powiem niezle to wygląda w twoim wykonaniu:) Tylko mam nadzieje ze poprawisz przednią szybe troszke wygląda za płasko no i na dachu troszke jest krzywo miejscami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 ooo, jak dużo komentarzy heeh Diesel- szyba to wiem, musze poprawić, a dach dopiero teraz zauważyłem dzięki a teraz próba zrobienia foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Całkiem niezle wyglądają te fotele (jeśli chodzi o model) pochyl oparcia troche do tyłu, jednak troszke ta skóra wygląda jak zabawkowa musisz coś pokombinować z tym materiałem, a tak pozatym ładniej te Audi wygląda z jasną kremową skórką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 No pooglądałem pare fotek i też tak myśle za niedługo dam rendera z jasnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 co do lakieru oba odpadają a fotel ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 No dobra trochę się w środku bawiłem, narazie materiały olewam bo coś mi to nie idzie więc tylko szare renderki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 dziwne że oparcie tylnej kanapy jest wieksze od oparcia foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Troche tak wygląda jak by kierować miały karełki, a z tyłu siedziały olbrzymy, serio chcesz się ładować we wntrze? Ja bym sie skupił na karoserji a problem środka załatwił przyciemnianymi szybami;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 no racja nie zauważyłem tego, ale najgorsze jest to, że nie wiem jak to wszystko wygląda, wiem, są zdjęcia ale to nie zawsze wystarczaja jak by ktoś miał jakąś stronke o dokładniejszej budowie wnętrza to mógłby wrzucić EDIT Aust- co do wnętrza to specjalnie je robie bo jeszcze nigdy nie robiłem i chcę się nauczyć w końcu czegoś nowego, myślę, że kolejne wnętrze już będzie lepsze. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 13 Marzec 2006 Autor Share Napisano 13 Marzec 2006 No to poprawiłem troche to wnętrze, już chyba nie wejdą do tyłu olbrzymy, myślę że jest lepiej. Mówcie co poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 15 Marzec 2006 Autor Share Napisano 15 Marzec 2006 widzę że wątek umiera, poróba nowego laku bo odcheciało mi się trochę modelować jak widziałem ostatnie wyczyny na forum, na inne materiały nie patrzcie bo są próbne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameras Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 klamki popraw bo wygląda jakby wgniecenia tam były..:P i pomiędzy zderzakim a nadkolem tam nadole tak dziwnie jest zaokrąglone na styku 2 części..Wycieraczki dorób!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Teraz jest całkiem niezle ale są pewne błędy........... Podobają mi się foteliki naprawde super powodzenia w dalszej pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 18 Marzec 2006 Autor Share Napisano 18 Marzec 2006 No w końcu ktoś wytyka błędy przynajmniej wiem co poprawić. Coś już poprawiłem ale nie wiem co z klamkami zrobić bo jest tam strasznie gęsta siatka ale coś z tym zrobie. Teraz jeszcze kolejne szczegóły i dzięki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 uuuuuuuu................... ale felgi zmień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 Diesel- niewiem czemu zmieniać fele, ale kumpel co zna sie na autach powiedział też żebym zmienił więc to zrobie. A narazie wnętrze, jest pare błędów, ale zauważyłem je dopiero po renderingu, więc później to poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Zrób podłoże bo auto lata i jest za ciemno! Lepsze oświetlenie zrób! Ale ogólnie to super auto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 zes odkopal ten watek. niewiem czy zauwazyles ale dawcio_unikat zaczal nowy samochod. ten chyba zostawil, moze kiedys dokonczy, wlasnie dawcio_unikat dokonczysz to audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Odkopałem bo bardzo spodobało mi się to auto i chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądać po zakończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 Jakoś narazie od niego odpoczywam, ale myśle, że coś jeszcze będe w nim działał. patry- gdzieś ty znalazł ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 W WIP'ie na yyy... cyba 12 stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi