Napisano 6 Marzec 200619 l Witam. Moja większa pracka audi a6 chciałbym zrobić jeszcze wnętrze ale nie wiem czy mi się uda bo jeszcze nigdy nie robiłem za zwyczaj to były 2 siedzenia i kierownica. Nie chciałem go tu dawać ale jakoś mi się spodobał. No to nie bijcie za mocno. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9pnfstb49zn3nc9x.html i siatka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/j3xdqqjnnazt21a4.html
Napisano 6 Marzec 200619 l Nie jest źle. O dziwo nie widać tych wszystkich krzywizn w siatce na renderze :D Popraw koniecznie boczną szybę, bo jest siatka jest strasznie krzywa. No i lusterko wydaje się ciut za małe. pzdr
Napisano 6 Marzec 200619 l Siatka miejscami nieciekawa ale po co to zmieniać jak na renderze jest ładnie
Napisano 7 Marzec 200619 l Autor No wiem siatka troche do kitu ale jak na renderze zbytnio nie widać błędów to nie będę jej ruszał a tu jeszcze od tylca http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/piw3xrw7r07l8f38.html KamillM lusterko jest według rzutów no chyba że w rzutach było za małe
Napisano 7 Marzec 200619 l Trochę nieczytelny ten render. Rzuć jakieś światło na tył, no i siateczka ;) pzdr
Napisano 7 Marzec 200619 l Autor no dobra widzę że zainteresowanie tym wątkiem jest nikłe więc daje siatke i render może zaczniecie coś oceniać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/peygxszjkogxngun.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/opnz9i1xztrgawlo.html
Napisano 7 Marzec 200619 l Mi tam sie podoba, ważne jak wszystko wygląda a nie jaka jest krzywa siatka skoro na renderze nic za bardzo nie widać to jest okej, zapodaj z jakims lakierem.
Napisano 8 Marzec 200619 l Hm albo mi się zdaje albo szyby boczne są jakby za duże :| Możesz pokazać rzut z boku? Ogólnie jest bardzo fajnie.
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor eee chyba nie, pasują z rzutami, myślę Ardeni chętnie bym pokazał z lakiem ale nie wiem jak go ładnie zrobić, pobawie sie troche i dam, zobaczymy co mi wyjdzie. I dzięki za komentarze.
Napisano 8 Marzec 200619 l Hm więc to pewnie wina perspektywy :) BTW) przednia szyba powinna być bardziej wypukła.
Napisano 8 Marzec 200619 l Autor Sie poprawi. Niewiem jaki lak zrobić taki albo taki albo jeszcze jakiś inny doradzcie coś bo za bardzo sie na tym nie znam, dobra zabieram sie za modelowanie.
Napisano 9 Marzec 200619 l Jest to jeden z moich ulubionych modeli no nie powiem niezle to wygląda w twoim wykonaniu:) Tylko mam nadzieje ze poprawisz przednią szybe troszke wygląda za płasko no i na dachu troszke jest krzywo miejscami
Napisano 9 Marzec 200619 l Autor ooo, jak dużo komentarzy heeh Diesel- szyba to wiem, musze poprawić, a dach dopiero teraz zauważyłem dzięki a teraz próba zrobienia foteli
Napisano 10 Marzec 200619 l Całkiem niezle wyglądają te fotele (jeśli chodzi o model) pochyl oparcia troche do tyłu, jednak troszke ta skóra wygląda jak zabawkowa musisz coś pokombinować z tym materiałem, a tak pozatym ładniej te Audi wygląda z jasną kremową skórką
Napisano 10 Marzec 200619 l Autor No pooglądałem pare fotek i też tak myśle za niedługo dam rendera z jasnymi.
Napisano 12 Marzec 200619 l Autor No dobra trochę się w środku bawiłem, narazie materiały olewam bo coś mi to nie idzie więc tylko szare renderki.
Napisano 12 Marzec 200619 l Troche tak wygląda jak by kierować miały karełki, a z tyłu siedziały olbrzymy, serio chcesz się ładować we wntrze? Ja bym sie skupił na karoserji a problem środka załatwił przyciemnianymi szybami;p
Napisano 12 Marzec 200619 l Autor no racja nie zauważyłem tego, ale najgorsze jest to, że nie wiem jak to wszystko wygląda, wiem, są zdjęcia ale to nie zawsze wystarczaja jak by ktoś miał jakąś stronke o dokładniejszej budowie wnętrza to mógłby wrzucić EDIT Aust- co do wnętrza to specjalnie je robie bo jeszcze nigdy nie robiłem i chcę się nauczyć w końcu czegoś nowego, myślę, że kolejne wnętrze już będzie lepsze. Dzięki
Napisano 13 Marzec 200618 l Autor No to poprawiłem troche to wnętrze, już chyba nie wejdą do tyłu olbrzymy, myślę że jest lepiej. Mówcie co poprawić.
Napisano 15 Marzec 200618 l Autor widzę że wątek umiera, poróba nowego laku bo odcheciało mi się trochę modelować jak widziałem ostatnie wyczyny na forum, na inne materiały nie patrzcie bo są próbne
Napisano 16 Marzec 200618 l klamki popraw bo wygląda jakby wgniecenia tam były..:P i pomiędzy zderzakim a nadkolem tam nadole tak dziwnie jest zaokrąglone na styku 2 części..Wycieraczki dorób!!!!
Napisano 17 Marzec 200618 l Teraz jest całkiem niezle ale są pewne błędy........... Podobają mi się foteliki naprawde super powodzenia w dalszej pracy:)
Napisano 18 Marzec 200618 l Autor No w końcu ktoś wytyka błędy przynajmniej wiem co poprawić. Coś już poprawiłem ale nie wiem co z klamkami zrobić bo jest tam strasznie gęsta siatka ale coś z tym zrobie. Teraz jeszcze kolejne szczegóły i dzięki za komentarze.
Napisano 19 Marzec 200618 l Autor Diesel- niewiem czemu zmieniać fele, ale kumpel co zna sie na autach powiedział też żebym zmienił więc to zrobie. A narazie wnętrze, jest pare błędów, ale zauważyłem je dopiero po renderingu, więc później to poprawię.
Napisano 8 Maj 200618 l Zrób podłoże bo auto lata i jest za ciemno! Lepsze oświetlenie zrób! Ale ogólnie to super auto!
Napisano 8 Maj 200618 l zes odkopal ten watek. niewiem czy zauwazyles ale dawcio_unikat zaczal nowy samochod. ten chyba zostawil, moze kiedys dokonczy, wlasnie dawcio_unikat dokonczysz to audi?
Napisano 8 Maj 200618 l Odkopałem bo bardzo spodobało mi się to auto i chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądać po zakończeniu
Napisano 8 Maj 200618 l Autor Jakoś narazie od niego odpoczywam, ale myśle, że coś jeszcze będe w nim działał. patry- gdzieś ty znalazł ten wątek.