Napisano 6 Marzec 200619 l Tak sobie zrobilem felge aby pobawic sie materialami vraya :) Mnie sie bardzo podoba. Samochodu juz nie zrobie, bo mam slaby komputer i jak widac render tej felgi trwal prawie 2,5 godziny :/
Napisano 6 Marzec 200619 l opona nieciekawa, no ale fela ma nawet ladny chromik, sam model raczej prosty;] pozdro
Napisano 6 Marzec 200619 l nawet ładny materiał felgi ale dopracuj go jeszcze, materiał opony taki sobie Model ładny :)
Napisano 6 Marzec 200619 l hej Wichur! model poprawny, render wmaga dopracowania. Jaki komp i jaki renderer? Koło wygląda jaby wisiało w powietrzu -pewnie za mało odbić/sampli -niezależnie od tego czego użyłeś. Grain też jest wynikiem niewystarczająco dobrych ustawień. Chrom ciutkę zabawkowy -może za duży stopień odbicia... pozdrawiam
Napisano 10 Marzec 200619 l calkiem ciekawy render, materialy tez nienajgorsze, ale guma odstaje od chromu
Napisano 11 Marzec 200619 l Autor chyba pisze Vray adv 1.48.03 :/ co do modelu, kaszana, materialy hm fela nawet ok ps. albo cos zle masz ustawione albo takiego grata ze 2h 22m render Pozrawiam ustawienia GI: very low jakby co :D AMD Duron 1GHZ, 512 SDram, radoen 9550 256/128
Napisano 18 Marzec 200619 l No nie podoba mi sie model jako taki. NIe wiem co robi tarcza hamulca w tej feldze:/ Nie jestem zachwycony. Ale pracuj dalej i zobaczymy co sie stanie:)