Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

prawdopodobnie eliminuje cie to że wchodzisz prosto do miski ustepowej.

na reszte nie mam zdania. brak jakiegokolwiek pomysłu.

ot taka zimna łazienka.

a moge zapytać w jakiej to kategorii?

pokaż plansze jak możesz

Napisano

Nie wygląda jak "domowa" łazienka... raczej coś użytku publicznego, sam nie wiem... Podoba mi się pomysł z drzewkiem... Materiał ścian, chyba wszystkim dobrze znany;] Ogólnie ok, ale pusto i czegoś brakuje (nie mówię tu tylko o przedmiotach)

Napisano

Moze to ten temat "Łazienka marzen" ?

Mi się bardzo bardzo podoba. Pomysl z drzewkiem super (tylko te kamienie to jak jajak:P) Moze nie ma tym nic straszliwie nowatorskiego, ale całośc się ładnie prezentuje. I prysznic fajnie rozwiązany :) Milo :D

Napisano

Kibel przed drzwiami to podstawowy mankament tego projektu..

Ogólnie przyznam że chciałem zrobić coś podobnego.. No ale znowu jak dla mnei za mało płytek ceramicznych firmy Cersanit;)

Dzwonili do Ciebie?

Napisano

nie czaje tego projektu nic a nic,.. tak wiec nei bede tu wie wypowiadal

....

Ryjas ...a poco to niby mial cersanit dzwonic ?

Napisano

Jak mozna nie czaić tego co jest czarno na bialeym przedstawinoe:>

Pomysl dla mnie jst jak najbardziej widoczny.

Napisano

betonowe. fajne :)

mało świateł. w rzeczywistości przy zastosowaniu oświetlenia halogenowego ogólny odbiór byłby o wiele "cieplejszy".

Napisano
  • Autor

ogromne dzieki za komentarze.

plytki cersanitu nie przypadly mi do gustu, dlatego kombinowlaem z innymi materialami.

kaminei faktycznie jajowate ale nie bardzo wiedzialem jak je znieksztalcac by byly przypadkowe.

niestety nie dzwonili ale to pewnie dlatego ze oszczedzaja na telefonie hahaha

a lazienka ma troche ponizej 36m2 - wiem przegiecie ale mialo byc swobodnie i bez ograniczen

Napisano

to was dwuhhh, uhh uhhh

co za napiecie atmosfery

buu, sory za OT,..

Ryjas.. jakos skala mi si enei trzyma w twojej lazince..co ?

Napisano

ja byłem :D

Mam zdjęc trochę ale niepoopisywane.. Generalnie Poziom był całkiem. Natomiast dziwiło mnie to, że przynajmniej dwie prace widzialem juz na dwoch konkursach... ;) Przepraszam Praca Urbańskiego była innego koloru

Nie jestem zachwycony Grand Prix..

Jestem zaskoczony tym że udało mi się zmiescić w strefie wyróznieniowej...

Pozdrawiam

Napisano
to was dwuhhh, uhh uhhh

co za napiecie atmosfery

buu, sory za OT,..

Ryjas.. jakos skala mi si enei trzyma w twojej lazince..co ?

Nie wiem, a dlaczego?

Napisano

W takim razie serdecznie gratuluje wyroznienia.

Jesli mozesz pokazac fotki co ciekawszych projektow z wystawy bylbym wdzieczny.

Napisano

Przedstawiam mój projekt konkursowy, kategoria rodzinna 2+2.

3d max 7 + vray.

Napisano

Czolem,

wlasnie przegladnalem wygrane prace i przy jednej z nich znalazlem taki oto komentarz cyt "Projekt jest pełen światła co sprawia wrażenie, że łazienka jest funkcjonalna i ciepła", dla mnie bomba,

pozdrawiam uczestnikow i gratuluje nagrodzonym

w.

Napisano

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/nn4en17xlzg343r6.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pwo5re5ckzvqohsp.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3kon9j7fjjeulv6o.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/75qe1czvvsh49ap6.html

Podsylam Wam do oceny moja lazienke na konkurs Cersanitu.

Idea polega na dostepnosci lazienki z dwoch stron - z sypialni i od pomieszczenia przylegajacego z drugiej strony

Umywalki, wanna, prysznic zostaly umieszczone w szufladach, ktore rozsuwaja sie na dwie strony, tylko ubikacja i bidet sa nieruchome ze wzgledow technicznych.

Nie zjedzcie mnie jesli chodzi o rendery bo w maxie stawiam pierwsze kroki i jest to moje pierwsze wnetrze zrobione w vrayu - wiem ze przy oknach jest troche przepalone i shader poscieli lezy ale nie bylo czasu.

Czas wykonania - model w AutoCad, tekstury i rendery niecale 5h (w ostatnia noc przed oddaniem :) )

Napisano

Wydaje mi sie, ze ten projekt zyskałby uznanie na konkursie KOLO łazienka z meblami...

Ogólnie idea mi sie jak najbardziej podoba... Co do wykoniania i formy nie mam przekonania..

Napisano

Voy-TEC "Projekt jest pełen światła co sprawia wrażenie, że łazienka jest funkcjonalna i ciepła "

dokladnie..swiadczy samo za siebie. Ja jeszcze wiecej gagow tam znalazlem

zreszta widac po wygranych projektach ze poziom oceniajacych jest dosc

'specyficzny'

fotoas

Napisano
Voy-TEC "Projekt jest pełen światła co sprawia wrażenie, że łazienka jest funkcjonalna i ciepła "

dokladnie..swiadczy samo za siebie. Ja jeszcze wiecej gagow tam znalazlem

zreszta widac po wygranych projektach ze poziom oceniajacych jest dosc

'specyficzny'

fotoas

Tak jak poziom uczestników?

Napisano

Ryjas - nie sadzisz ze w konkursie przynajmniej Jury powinny prezentowac 'jakis' poziom , jesli uczestnicy zawodza.. ?

Tak jak na studiach,..studenci jeszcze szukaja' czesto bladza ' ale nauczyciele

powinni byc konkretni zeby to sie kupy trzymalo.Jakis progres byl.

Mam wrazenie ze nie miales nic madrego na mysli piszac to , jedyne dopiekac mi z siakiegos tam powodu.

hej

fotoas

Napisano
Ryjas - nie sadzisz ze w konkursie przynajmniej Jury powinny prezentowac 'jakis' poziom , jesli uczestnicy zawodza.. ?

Mam wrazenie ze nie miales nic madrego na mysli piszac to , jedyne dopiekac mi z siakiegos tam powodu.

hej

fotoas

Opisy do poszczególnych projektów robili sami uczestnicy... A organizatorzy tylko skrzetnie powycinali to i owo.. Poza tym bardziej niz do opisu mozesz przeciez dobrać sie do samego projektu.. Konstruktywnie krytykować niewiele osób potrafi.

A co do Jury.. Sa jacy sa nie mi ich oceniać. Natomiast oni sa od oceniania mojej pracy..

Pozdro i wiecej luzu.. Konkurs sie juz skończył a nastepnych okazji do pokazania światu swoich wypocin będzie jeszcze wiele

Napisano

hej

fotoas

A mi sie wydaje ze to ty komuś chciałes dopiec

Myśle ze co było to nie wróci...

PS.

Bedzie w tym roku Łazienka KOŁO ?