Busiu Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Witam, dawno mnie tu niebyło. Pracuje nad sceną która ma przedstawiac owoce, jak widac niedokonca to realnie wyglada, ale cóż. Z owoców będzie jeszcze winogrono i wisienki.
skiki Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 jablko mi sie wydaje za czerwone.. powinno miec zielone fragmenty, troche za duzy bump na cytrynie moim zdaniem.
JohnZi Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 poczatek banana nawet ladnie wyglada, popracuj nad koncowka:P
v1ck Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Moim zdaniem cytryna ma dobry bump tylko jest za bardzo "okragla" :> powinna miec jakies znieksztalcenia itp :)
Darmo Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Według mnie minimalnie za duży reflection na cytrynie i za duży bump troszeczke ;) A banan to chyba jest przy końcach troche taki zwężony a u Ciebie to na całej długości jest prawie takiej samej grubości. Jabłko momentami powinno być zielonkawe i końcówka banana do poprawy :)
mkk3a Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 a ja powiem, ze IMO bump na cytrynie jest za mały i za słaby. reflection chyba OK jabłko ma za mało urozmaiconą teksturke i jest takie troche blado-różowawe (i do tego widać że jest symetryczna - oś symetri gdzies z lewej strony, trzeba sie mocno przyjrzeć) banan nienaturalnie leży. jest zbyt prosty. koncówka od strony ogonka calkowicie do wymiany, ta druga moze byc, ale powinna sie nieco inaczej zwężac - chyba ze ten banan, co przyniosłem z kuchni, jest taki dziwny :P
hkropinski Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 jabłko wygląda zbyt papierowo, cytryna i banan leprze, pozdr
Busiu Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Poprawie banana i tex jabłka, zobaczymy co wyjdzie Zobiłem wisienki....
piotrek Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 OMG, jak czytałem te komentarze, to myślałem, że się utopię w szklance herbaty - bump za duży za mały, reflekt za duży, banan zbyt prosty, końcówka za gruba... :p
deshu Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 No i na dodatek banan mu sie zle zwerza:) wg mnie banan to sie rozszeza na koncowce (radze zajzec w galoty) Tak na serio to zrob pod to najpierw jakas porcelanke moze:) wisnie do pupy maja material, banan wporzo ma material ale koncowka jest nieteges, a cytruna nie ma za duzego ani reflexa ani bumba typko specular.
mkk3a Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 e, no co Wam sie nie podoba w moich komentarzach :P juz jem banany od kilkunastu lat i nigdy takiego nie widzialem ;) kupcie jakis prawdziwy i porownajcie z tym na renderze
BLADE Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 bo to nie jest zwykły banan ale banan od cziquity.... :P
Busiu Napisano 17 Marzec 2006 Autor Napisano 17 Marzec 2006 Dodałem talerz.. ale tex widac ze do wymiany ;/ http://img158.imageshack.us/img158/341/talezzowocami11cq.jpg
Gość User190 Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 proponuję zmienić nieco ujęcie kamery, dodać DOFa i troszkę przybrudzić teksturki, bo teraz jest zbyt sterylnie...
candyman11 Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Do taleza dodaj Mesh Smooth'a i ujdzie ostatecznie. Dobrze M@ti mowi, zmien ujecie kamerki,DOF doda troche realizmu do scenki. Moim zdaniem jablka najlepiej ci wyszly. Ogolne wrazenie estetyczne dobre.
Touch Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 A ja proponuję poglądać conajmniej kilka fotek z owocami i samemu spróbować dość do tego co jest nie tak...;]
Rekomendowane odpowiedzi