Woznkt Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 PZL P-23B Karaś Też będę patriotą i zaklepuję Karasia. Jak się rozmyślę to napiszę :D
muody Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 ruscy skradli plany i opisali po swojemu? :D:D ja tam chciałem Łosia wymodelować, ale nie lubię pośpiechu powodzenia, polski samolot to dobry wybor ;]
Woznkt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 Czasu mało, a blueprinty tragiczne się okazały, żaden nie pasuje do drugiego. Ale w końcu coś zrobiłem
trident Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 Fajne, dobre detale (karabiny, wylot spalin) jak na 1k, ciekaw jestem jak bedzie wygladac kabina pilota?
Woznkt Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 No to tak to wygląda. Jestem strasznie głupi i oczywiście źle zmapowałem, więc prawie wszystkie insygnia mają lustrzane odbicie. Po prostu żenada, a czasu nie mam i siły żeby to poprawiać. i monidło ze skajlajtem
slayer2004 Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 O! Wyszło naprawde super! Bardzo fajna i dokładna textura :)
Lucas Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 A już się bałem, że w ogóle nie skończysz, bo tak cicho było przez dlugi czas:), ładny model.
ledyr Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 faaajnie ale zdaje mi sie ze te "łączenia" blach gdzie niegdzie są za bardzo widoczne
Woznkt Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Napisano 2 Kwiecień 2006 Ostatnie poprawki jeszcze bez ściemki :P
Tores Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 Ładnie ci wyszło ale z tymi odwrotnymi oznaczeniami to dałeś plamę. Ciekawe ile jeszcze osób tak będzie miało.
Woznkt Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 Mam wrażenie że wszyscy, którzy skończyli model i mają niesymetryczne oznaczenia :P A tak naprawde to strasznie głupi jestem bo jak rozkładałem siatkę to się specjalnie zastanawiałem jak to zrobić żeby było dobrze. I z całego mojego myślenia wyszło tylko przesunięcie oznaczenia na górnej części skrzydeł, a reszty w ogóle nie zarejestrowałem. Żenuła!
Gość Marioza Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 no całkeim fajnie to wyszlo, podba mi sie fakturka textury, to ze linie podzialu nie są tak wyrazne, troche moze sprawia wraznie zabawkowego ale nie zminia to faktu ze model i textura jest gut :)
Rekomendowane odpowiedzi