Napisano 13 Marzec 200618 l PZL P-23B Karaś Też będę patriotą i zaklepuję Karasia. Jak się rozmyślę to napiszę :D
Napisano 13 Marzec 200618 l ruscy skradli plany i opisali po swojemu? :D:D ja tam chciałem Łosia wymodelować, ale nie lubię pośpiechu powodzenia, polski samolot to dobry wybor ;]
Napisano 22 Marzec 200618 l Autor Czasu mało, a blueprinty tragiczne się okazały, żaden nie pasuje do drugiego. Ale w końcu coś zrobiłem
Napisano 22 Marzec 200618 l Fajne, dobre detale (karabiny, wylot spalin) jak na 1k, ciekaw jestem jak bedzie wygladac kabina pilota?
Napisano 2 Kwiecień 200618 l Autor No to tak to wygląda. Jestem strasznie głupi i oczywiście źle zmapowałem, więc prawie wszystkie insygnia mają lustrzane odbicie. Po prostu żenada, a czasu nie mam i siły żeby to poprawiać. i monidło ze skajlajtem
Napisano 2 Kwiecień 200618 l A już się bałem, że w ogóle nie skończysz, bo tak cicho było przez dlugi czas:), ładny model.
Napisano 2 Kwiecień 200618 l faaajnie ale zdaje mi sie ze te "łączenia" blach gdzie niegdzie są za bardzo widoczne
Napisano 3 Kwiecień 200618 l Ładnie ci wyszło ale z tymi odwrotnymi oznaczeniami to dałeś plamę. Ciekawe ile jeszcze osób tak będzie miało.
Napisano 3 Kwiecień 200618 l Autor Mam wrażenie że wszyscy, którzy skończyli model i mają niesymetryczne oznaczenia :P A tak naprawde to strasznie głupi jestem bo jak rozkładałem siatkę to się specjalnie zastanawiałem jak to zrobić żeby było dobrze. I z całego mojego myślenia wyszło tylko przesunięcie oznaczenia na górnej części skrzydeł, a reszty w ogóle nie zarejestrowałem. Żenuła!
Napisano 3 Kwiecień 200618 l no całkeim fajnie to wyszlo, podba mi sie fakturka textury, to ze linie podzialu nie są tak wyrazne, troche moze sprawia wraznie zabawkowego ale nie zminia to faktu ze model i textura jest gut :)