Shalivan Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Witam wszystkich wiem że moze to tu nie pasuje ale kilka lat temu (jak byłem mały :P) w gimnazjum mi sie bardzo nudziło szczególnie na j. Polskim więc wymyśliłem coś takiego: (jak zly dział albo coś to krzyczcie :P)) Wielkość tego to około 1 cm zrobine figurki z kredy oczywiście szkolnej (chciałem tu podziękować za nieświadomy sponsorng poszło na to wszystko gzdzieś z 2 kartony kredy i wyszło około 40 figurek) pomalowane i zamoczone w bezbarwnym lakierze jako że mają 4 lata (albo i więcej) są już popękane :P oczywiście nie jet to nic wspaniałego ale z sentymentu porobiłem fotki i tu wrzucam pozdo P.S. jak sie robi te miniaturki przy tematach ? :P (ale za mnie lama) hej i jak sie da zmienić temnat bo bład zrobiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 w gimnazjum mi sie bardzo nudziło szczególnie na j. Polskim Figórki z kredy szkolnej widać, widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Miniaturki się dodaje poprzez załącznik obrazka do posta. Co do kredy to mimo ze nie są to skomplikowane figurki to i tak podziwiam precyzje , pracując na tak małej powierzchni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 no właśnie chciałem zmienić ale njuż nie umiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 hehe no fajne figurki a na polskim strasznie się musiałeś nudzić jak ich tyle zrobiłeś a miniaturki jak zakładałeś wątek to tam było dodaj załącznik teraz dodaj i ci się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Bajerancie. Oryginalny materiał. Fajne shadery%3#@ Znaczy się Lakier :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 popraw temat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Heh, niezly lot :) Fajne Ja chce fioletowego mnicha i czache! :D (OT: Tweety, ostatnio marz tędęcję do pszypiepszania sie do bzdetuw, guwnie offtopicowo i zupelnie z d***) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 o cześć Marcin :D dzięki ze wpadłeś zaraz zmienie :) EDIT: Myślałem że te zasady odnoszą się tylko do 3d sory juz zapamiętam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schottkey Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Hehe, mam ochote oglosic konkurs na takie szadery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 fajne czaszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 małe i cieszy. . . (OT: Reanimator, podziwiam twoją tendencje do czepiania sie ludzi ktorzy czepiają sie innych i mam nadzieje ze z sympatią podejdziesz do mojej tednencji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 Reanimator: Ja chce fioletowego mnicha i czache! :D fioletowych mam 4 :P one są wygrzebane z głębin mojej szafy :) schottkey: Hehe, mam ochote oglosic konkurs na takie szadery ;) okz moge być juri ? heheh :P Lis dzięki chveti: mimo ze nie są to skomplikowane figurki to i tak podziwiam precyzje a tweety: :P no właśnie zapomniałem dodć tego ze skalą :P ogolnie dzięki za zainteresowanie BTW jak je robiłem to nie wiedziałem coto grafika 3d :P Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Faaajne, z kredy niczego takiego nie robiłem, ale lubiłem strugać zapałki i robić z nich np. miniaturowe strzały łucznicze, z rzeźbionym grotem, oplotem i pierzyskiem... Oczywiście wszystkie już czas pochłonął, ale to mi pomogło nabrać wprawy w posługiwaniu się nożykiem modelarskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 już myślałem Shogun że postacie w zapałkach rzeźbiłeś. niezłe te foty z podpisu :p ale widziałem już lepsze numery LOL i zawsze daje sie wrobić :/ hehe Shogun: z kredy niczego takiego nie robiłem Pomysł autorski :P dzieki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 no miodzio. zaraz lece do sklepu po karton kredy i obie podłubię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi