Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich wiem że moze to tu nie pasuje ale kilka lat temu (jak byłem mały :P) w gimnazjum mi sie bardzo nudziło szczególnie na j. Polskim więc wymyśliłem coś takiego: (jak zly dział albo coś to krzyczcie :P))

1.jpg

3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Wielkość tego to około 1 cm zrobine figurki z kredy oczywiście szkolnej (chciałem tu podziękować za nieświadomy sponsorng poszło na to wszystko gzdzieś z 2 kartony kredy i wyszło około 40 figurek) pomalowane i zamoczone w bezbarwnym lakierze jako że mają 4 lata (albo i więcej) są już popękane :P

oczywiście nie jet to nic wspaniałego ale z sentymentu porobiłem fotki i tu wrzucam pozdo

P.S. jak sie robi te miniaturki przy tematach ? :P (ale za mnie lama)

hej i jak sie da zmienić temnat bo bład zrobiłem ?

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Miniaturki się dodaje poprzez załącznik obrazka do posta.

Co do kredy to mimo ze nie są to skomplikowane figurki to i tak podziwiam precyzje , pracując na tak małej powierzchni :D

Napisano

hehe no fajne figurki a na polskim strasznie się musiałeś nudzić jak ich tyle zrobiłeś

a miniaturki jak zakładałeś wątek to tam było dodaj załącznik teraz dodaj i ci się pojawi

Napisano

Heh, niezly lot :) Fajne

Ja chce fioletowego mnicha i czache! :D

(OT: Tweety, ostatnio marz tędęcję do pszypiepszania sie do bzdetuw, guwnie offtopicowo i zupelnie z d***)

Napisano

małe i cieszy.

.

.

(OT: Reanimator, podziwiam twoją tendencje do czepiania sie ludzi ktorzy czepiają sie innych i mam nadzieje ze z sympatią podejdziesz do mojej tednencji ;)

Napisano
Reanimator: Ja chce fioletowego mnicha i czache! :D

fioletowych mam 4 :P

one są wygrzebane z głębin mojej szafy :)

schottkey: Hehe, mam ochote oglosic konkurs na takie szadery ;)
okz moge być juri ? heheh :P

Lis dzięki

chveti: mimo ze nie są to skomplikowane figurki to i tak podziwiam precyzje

a tweety: :P

no właśnie zapomniałem dodć tego ze skalą :P

8.jpg

ogolnie dzięki za zainteresowanie BTW jak je robiłem to nie wiedziałem coto grafika 3d :P

Pozdro :)

Napisano

Faaajne, z kredy niczego takiego nie robiłem, ale lubiłem strugać zapałki i robić z nich np. miniaturowe strzały łucznicze, z rzeźbionym grotem, oplotem i pierzyskiem... Oczywiście wszystkie już czas pochłonął, ale to mi pomogło nabrać wprawy w posługiwaniu się nożykiem modelarskim.

Napisano

już myślałem Shogun że postacie w zapałkach rzeźbiłeś. niezłe te foty z podpisu :p ale widziałem już lepsze numery LOL i zawsze daje sie wrobić :/ hehe

Shogun: z kredy niczego takiego nie robiłem

Pomysł autorski :P

dzieki i pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności