Napisano 20 Marzec 200619 l Witam wszystkich wiem że moze to tu nie pasuje ale kilka lat temu (jak byłem mały :P) w gimnazjum mi sie bardzo nudziło szczególnie na j. Polskim więc wymyśliłem coś takiego: (jak zly dział albo coś to krzyczcie :P)) Wielkość tego to około 1 cm zrobine figurki z kredy oczywiście szkolnej (chciałem tu podziękować za nieświadomy sponsorng poszło na to wszystko gzdzieś z 2 kartony kredy i wyszło około 40 figurek) pomalowane i zamoczone w bezbarwnym lakierze jako że mają 4 lata (albo i więcej) są już popękane :P oczywiście nie jet to nic wspaniałego ale z sentymentu porobiłem fotki i tu wrzucam pozdo P.S. jak sie robi te miniaturki przy tematach ? :P (ale za mnie lama) hej i jak sie da zmienić temnat bo bład zrobiłem ?
Napisano 20 Marzec 200619 l w gimnazjum mi sie bardzo nudziło szczególnie na j. Polskim Figórki z kredy szkolnej widać, widać...
Napisano 20 Marzec 200619 l Miniaturki się dodaje poprzez załącznik obrazka do posta. Co do kredy to mimo ze nie są to skomplikowane figurki to i tak podziwiam precyzje , pracując na tak małej powierzchni :D
Napisano 20 Marzec 200619 l hehe no fajne figurki a na polskim strasznie się musiałeś nudzić jak ich tyle zrobiłeś a miniaturki jak zakładałeś wątek to tam było dodaj załącznik teraz dodaj i ci się pojawi
Napisano 20 Marzec 200619 l Heh, niezly lot :) Fajne Ja chce fioletowego mnicha i czache! :D (OT: Tweety, ostatnio marz tędęcję do pszypiepszania sie do bzdetuw, guwnie offtopicowo i zupelnie z d***)
Napisano 20 Marzec 200619 l Autor o cześć Marcin :D dzięki ze wpadłeś zaraz zmienie :) EDIT: Myślałem że te zasady odnoszą się tylko do 3d sory juz zapamiętam :)
Napisano 20 Marzec 200619 l małe i cieszy. . . (OT: Reanimator, podziwiam twoją tendencje do czepiania sie ludzi ktorzy czepiają sie innych i mam nadzieje ze z sympatią podejdziesz do mojej tednencji ;)
Napisano 20 Marzec 200619 l Autor Reanimator: Ja chce fioletowego mnicha i czache! :D fioletowych mam 4 :P one są wygrzebane z głębin mojej szafy :) schottkey: Hehe, mam ochote oglosic konkurs na takie szadery ;) okz moge być juri ? heheh :P Lis dzięki chveti: mimo ze nie są to skomplikowane figurki to i tak podziwiam precyzje a tweety: :P no właśnie zapomniałem dodć tego ze skalą :P ogolnie dzięki za zainteresowanie BTW jak je robiłem to nie wiedziałem coto grafika 3d :P Pozdro :)
Napisano 21 Marzec 200619 l Faaajne, z kredy niczego takiego nie robiłem, ale lubiłem strugać zapałki i robić z nich np. miniaturowe strzały łucznicze, z rzeźbionym grotem, oplotem i pierzyskiem... Oczywiście wszystkie już czas pochłonął, ale to mi pomogło nabrać wprawy w posługiwaniu się nożykiem modelarskim.
Napisano 21 Marzec 200619 l Autor już myślałem Shogun że postacie w zapałkach rzeźbiłeś. niezłe te foty z podpisu :p ale widziałem już lepsze numery LOL i zawsze daje sie wrobić :/ hehe Shogun: z kredy niczego takiego nie robiłem Pomysł autorski :P dzieki i pozdro