staszek Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 czesc! To moj nowy szybki obrazek - celem moim bylo zrobienie jakby pauzy z filmu - jakby z horroru :) oblesny, mokry, gnijacy zombi :) Robilem to 2 dni (niecale) model lowpoly w maxie a szczegolowy w zbrushu.Texturki w 2000 z mapowaniem z cameramap. Wlosy przerobione na mesha i pozniej pushem gdzieniegdzie zeby efekt blota uzyskac. Renderowalem zwyklym rendererem(poprostu z braku czasu jaki na to sobie przeznaczylem)Dof na 5sampli i maly blurek dodany w photoshopie. tu w rozdzialce 1280-960: http://img130.imageshack.us/my.php?image=undead001small4ei.jpg http://img65.imageshack.us/img65/1378/undead001tmb8uy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Woow. Super. Dodaj więcej kontrastowych kolorów. Bo jest strasznie ciemno. i elementy zlewają się ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifatz Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Model, textura i oswietlenie daja klimat! Fajf stars ! gut dżob! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Super! Troszke ciemno, ale i tak fajnie :) Może dałbyś rade zrobić troszke jaśniejszy renderek...? Ale troche żeby nie zgubić klimatu, ale żeby więcej było widać :) Byłoby ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 u mnie nie wydaje sie za ciemny, wykonanie swietne pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 spoko wyglada;] w sumie oczy by sie bardziej wyraziste przydaly;] ale itak git jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Wydaje mi sie że ciut za mocny DoF (przydałoby się żeby broda była w polu ostrości), oczy fakt bardziej wyraziste i bardziej krwiste (dodałoby to bardziej "ostrości" i "strachu" do sceny). Może w tle jakiś cmentarzyk i drzewa? (niewyraźny bo za DoFem, taki akcent z małą iloscią polygonów...) Skóra wydaje mi się zbyt świecąca (jakby gonił przed chwilą swoją ofiarę i się spocił.... Spocony wampir???!!) Uważam że oczy (bardziej wyraziste i zniszczone) oraz bardziej czerwona krew podniosłaby scnę na wyższy poziom. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Spocony wampir???! to chyba zombie:P, ale tez nie wiem czy one sie poca, w sumie u nas w grodkowie ich nie widac, to nie wiem:D:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 ostre ! :) ma swoj klimacik bardzo fajna pracka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 ostre ! :) ma swoj klimacik bardzo fajna pracka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 Podoba mi sie.. szczególnie teksturka skóry. ma klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 wyśmienite :) tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 a moze zrob cale czarne oczy takie szklane czy cos ? :D mnie sie wydaje ze byly by calkiem nice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 strasznie ciemne jest te zombi ale podoba mi sie fajne textury i szczegoly, zwlaszcza ze nie ma nosa swietna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Świetne! Ale jak tak dłużej popatrzec to mam wrażenie, że nos jest trochę dziwny... jakiś taki nieanatomiczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Baaaaaaaaaardzo fajne, moze faktycznie ciut za ciemne i skora troche za bardzo sie blyszczy, troche za plastikowa jest, ale poza tym super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 postarałeś się chłopie model i oteksturowanie super, przypomina mrocznego elfa z morrowinda, mnie się ten nos trochę nie podoba ale to kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 mi sie bardzo podoba piekna glowka choc troszke za cieno tlo jasniejsze ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 No bardzo ladny model!!!! Prosze pokaz go w Fast renderze, i jak mozesz rowniez siateczke z maxa. I btw, jaka ilosc poly ma ten zombi ? :> Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Marzec 2006 Share Napisano 30 Marzec 2006 nie podzielam entuzjazmu innych :P większość pracy jest czarna a to co widać jest strasznie sztuczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 materiał skóry wydaje sie zbyt plastikowy - w moim odczuciu. Za to interesujące ejst ujęcie kamery odraz wyraz twarzy tego zombiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 kolejna świetna pracka na forum model, oświetlenie i ujecie bardzo mi się podoba może jedynie materiał nie tak wygląda ale i tak jest bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi